Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Συγχαρητήρια, "Κοινωνικό Παντοπωλείο" στη Λάρισα

Στην έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο θα σταθεί αρωγός σε δημότες που έχουν ανάγκη, προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων, Κωνσταντίνος Τζανακούλης.

Σε πρώτη φάση, μοιράστηκαν 200 ονομαστικές κάρτες σε δικαιούχους οι οποίοι θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης δωρεάν, ενώ, στόχος της ΔΑ είναι μέχρι τέλους του χρόνου τα άτομα αυτά να ανέλθουν σε 300.
Πρόκειται για ένα από τα πρώτα Κοινωνικά Παντοπωλεία που τίθενται σε λειτουργία ανά την Ελλάδα, υπό την ευθύνη Δήμου και, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποτελεί συνέχεια της κοινωνικής πολιτικής που με συνέπεια και συνέχεια ασκεί η Δημοτική Αρχή επί σειρά ετών. 
Ενώ, ο Δήμος, κατανοώντας και την επιδείνωση της καθημερινότητας που επέφερε η οικονομική κρίση, πέραν του ότι προέβη σε μείωση της τιμής του νερού, αποφάσισε και την λειτουργία του συγκεκριμένου Παντοπωλείου για την ανακούφιση των ...συμπολιτών που έχουν ανάγκη.
Μάλιστα, ο δήμαρχος Λαρισαίων κάλεσε και τις τοπικές επιχειρήσεις να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Δήμου και να συνδράμουν με την προσροφά ειδών που θα διατίθενται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους έχοντες ανάγκη.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: