Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ενώπιον της Δικαιοσύνης Παπακωνσταντίνου - Προβόπουλος, για το άκυρο και πρόστυχο Μνημόνιο!

Αποφασισμένος να γράψει ιστορία και να κερδίσει τα χαμένα χρόνια της πολιτικής του εξορίας, είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της ΝΔ που έκανε τη μ...κία να στελεχώσει μ ένα σκασμό κρατικοδίατους κηφήνες (σύμφωνα με το "Veto") την ΚΕ της χαζοΝΔ, ποντάρει στην προσωπική του ακεραιότητα και ετοιμάζεται να ζητήσει σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πρόστυχο και άκυρο Μνημόνιο που υπέγραψαν οι κ.κ Παπακωνσταντίνου-Προβόπουλος και κανείς άλλος απο τη κυβέρνηση!
Πρόκειται για το μεγαλύτερο εθνικό σκάνδαλο, μιλάμε για εθνική προδοσία που ξεπερνά τη χούντα των Συνταγματαρχών μια και στη προκειμένη περίπτωση ο Παπανδρέου, εμφανίζεται να γράφει στο κανό-καγιάκ του το Σύνταγμα της χώρας.
Ο Σαμαράς λοιπόν, έχει μια μοναδική ευκαιρία ν αρπάξει απο την Ιστορία αυτό που του ανήκει και ν απελευθερώσει τη χώρα απο την... αιχμαλωσία ενός ΔΝΤ.
Ενός ΔΝΤ που ακόμη και ο Νικολά Σαρκοζ'ί, ο πιο ισχυρός ευρωπαίος ηγέτης με εβραικές ρίζες το χαρακτήρισε ξεπερασμένο και απαξιωμένο.
Εαν ο Σαμαράς, που όπως έχει δείξει δεν είναι κότα λυράτη, (παρά τις αδυναμίες του και την εξάρτησή του απο τον διεφθαρμένο και ανυπόληπτο καραμανλικό μηχανισμό), βγει και πει στους πολίτες την αλήθεια για το πρόστυχο μνημόνιο, που προς τιμή του καταψήφισε, θα γίνει ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, ένας ηγέτης που έχει ανάγκη η χώρα σ αυτή τη συγκυρία.
Να πάρει τώρα τη πρωτοβουλία ο Σαμαράς να καθήσουν στο σκαμνί οι Παπακωνσταντίνου-Προβόπουλος, τους οποίους καλύπτους οι πεθαμένοι εκδότες -καναλάρχες που ζουν σαν παράσιτα της εξουσίας απο τα δανεικά κι αγύριστα των τραπεζών που αρπάζουν τα σπίτια του κοσμάκη για χίλια ευρώ...
kourdistoportocali.

Δεν υπάρχουν σχόλια: