Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Θόδωρος Πάγκαλος:”Tα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί”

«Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί σε μισθούς, επιδόματα και φακελάκια. 
Πρέπει να σας πω ότι όποιος δεν έχει κλέψει την εφορία ή δεν έχει κάνει αυθαίρετο, είναι σπάνιος», καταλήγει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής”
"Το ΚΚΕ έχει γυρίσει στον Στάλιν, ο Συνασπισμός με την ηγεσία Τσίπρα έχει ταυτιστεί σε πολλά πράγματα με το ΚΚΕ" αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του.
"Δεν αναγνωρίζω στη σημερινή Αριστερά στην Ελλάδα αριστερές ιδιότητες" δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε...
συνέντευξη που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής και τη χαρακτηρίζει περιθωριακή και πρωτόγονη.
Οπως λέει "θεωρώ ότι αριστερός είναι κάποιος που είναι υπέρ των πολλών και των φτωχών (...) αριστερός είναι επίσης αυτός που προωθεί και ενισχύει το καινούριο" τονίζει και προσθέτει ότι το ΚΚΕ γύρισε στον Στάλιν ενώ ο ΣΥΝ ταυτίζεται σε πολλά θέματα με τις θέσεις του ΚΚΕ.
Ο κ. Πάγκαλος επαναλαμβάνει την ενόχλησή του, ως πολίτης, για τους αποκλεισμούς δρόμους και λιμανιών, λέγοντας πως η Αριστερά λειτουργεί πλέον ως "περιθωριακό φαινόμενο στην κοινωνία".
"Με μεγάλη οργή θεωρώ ότι συναισθήματα και ιδέες που ορισμένοι ασπάζονται κατέληξαν στο θάνατο τριών αθώων ανθρώπων. Δεν τα εκαψε ο Καρατζαφέρης τα γραφεία της Marfin, ούτε η αστυνομία", τονίζει ο κ. Πάγκαλος.
Αναφερόμενος στα αίτια της δημοσιοινομικής κρίσης, ο αντπρόεδρος της κυβέρνησης ότι ευθύνεται η γενίκευση της κακοδιαχείρισης στη χώρα και τονίζει: "Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί, σε μισθούς, σε επιδόματα, σε φακελάκια...Όποιος δεν έχει κλέψει την εφορία ή δεν έχει κάνει αυθαίρετο είναι σπάνιος".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ....ΤΟ ΖΩΟΝ.....