Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

“Ροζ παγίδες” από Πούτιν στους αντιπάλους του

Για “ροζ παγίδες” κατηγορεί τον πρωθυπουργό της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο αντιφρονών Ιλίγια Γιασίν, αναφέροντας πως το Κρεμλίνο, με δόλωμα δύο πανέμορφα μοντέλα, προσέγγιζε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης που εν συνεχεία εκβίαζε.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η ξανθιά Κάτια και η μελαχρινή Νάστια, κατόρθωσαν να ρίξουν στα δίχτυα τους πολιτικούς και δημοσιογράφους της αντιπολίτευσης, δικαστές, αλλά και ξένους διπλωμάτες.
Η Κάτια, αφού εντόπιζε τους επίδοξους μνηστήρες, τούς ξελόγιαζε με υποσχέσεις για τρελές νύχτες γεμάτες σεξ και κοκαΐνη και κατόπιν τους...
εκβίαζε αφού οι περισσότεροι είχαν οικογένεια και παιδιά.

Με αυτόν τον τρόπο πιάστηκε στα δίχτυα της και ο διευθυντής της ρωσικής έκδοσης του περιοδικού «Νewsweek», Μιχαήλ Φίσμαν, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να κάνει χρήση κοκαΐνης, φορώντας μόνο τα εσώρουχά του και περιμένοντας την «Κάτια» να ξαπλώσει δίπλα του στο κρεβάτι.
Στον ιστό της «Κάτια» έπεσαν επίσης ο ρώσος συγγραφέας Εντουαρντ Λιμόνοφ, ο Βρετανός υποπρόξενος στο Εκατερίνμπουργκ, ένας σύμβουλος της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα, καθώς και ο Βίκτορ Σεντέροβιτς, δημοσιογράφος και σεναριογράφος σατιρικής εκπομπής με στόχο το Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Βίκτορ Σεντέροβιτς ομολόγησε πως πέρασε μια βραδιά με την Κάτια και πως ο γάμος του κινδυνεύει να διαλυθεί μετά τις αποκαλύψεις για την εξωσυζυγική του σχέση.
Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός πολιτικός του κόμματος Αλληλεγγύη Ιλίγια Γιασίν κατάφερε να ξεφύγει από την παγίδα καταγγέλλοντας τις παλαιοκομμουνιστικές πρακτικές της κυβέρνησης Πούτιν.
«Βρέθηκα και εγώ σε αυτό το διαμέρισμα. Ημουν μαζί με αυτή την ξανθιά κοπέλα. Το πραγματικό όνομά της είναι Κάτια Γερασίμοβα. Είναι ένα μοντέλο που αποκαλείται Μούμου», ανέφερε ο Ιλίγια Γιασίν.
O νεαρός πολιτικός γνώρισε την Κάτια μέσω διαδικτύου και μετά από λίγο καιρό, όταν ωρίμασε το διαδικτυακό φλερτ, συναντήθηκαν σε ένα διαμέρισμα.
Οι υποψίες του πώς κάτι δεν πήγαινε καλά επιβεβαιώθηκαν όταν βρήκε μια βιντεοκάμερα που είχε στην τσάντα της.
Μετά τις επίμονες ερωτήσεις του, η Κάτια αποφάσισε να την αφήσει και να φύγει από το δωμάτιο, ενώ πλέον υποστηρίζει ότι πίσω από την υπόθεση αυτή βρίσκεται ο Βλαντίμιρ Σουρκόφ, δεύτερος στην ιεραρχία στο εσωτερικό του Κρεμλίνου.
Cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια: