Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

«Πρώτα η φίμωση και μετά η ακρόαση»


  Νέο Ηράκλειο,  25 Ιουνίου 2010
         
Δελτίο Τύπου : «Πρώτα η φίμωση και μετά η ακρόαση»

           Η ΕΕΤΤ πρώτα ανέστειλε την λειτουργία εκπομπής του μοναδικού οικονομικού σταθμού της χώρας και μετά καλεί τη διοίκηση του SBC  σε ακρόαση εντός 10 ημερών για να εξετάσει το θέμα λειτουργίας εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού από τον Υμηττό.
          Η πράξη  αυτή προκαλεί ερωτηματικά καθώς αποδεικνύεται η ασύμμετρη συμπεριφορά της ...
ανεξάρτητης αρχής απέναντι στο μοναδικό οικονομικό κανάλι της χώρας που ως στόχο έχει την έγκυρη, έγκαιρη και αμερόληπτη ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών για τις εγχώριες και διεθνείς οικονομικές εξελίξεις.
          Το SBC είναι ο μοναδικός οικονομικός τηλεοπτικός σταθμός στη χώρα μας, ο οποίος εκπέμπει στην περιφέρεια Αττικής με αδιάκοπη λειτουργία από τον  Σεπτέμβριο του 2006, με πλήρες, ποιοτικό και ουσιαστικό πρόγραμμα, που είναι απολύτως συμβατό προς τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία.
          Tο SBC απασχολεί προσωπικό 80 ατόμων, διέπεται από οικονομική υγεία, συνεργάζεται με το παγκόσμιο οικονομικό δίκτυο Bloomberg, με το πρώτο αγγλόφωνο ρωσικό ειδησεογραφικό κανάλι Russia Today και αποτελεί σημείο αναφοράς και ενημέρωσης των πολιτών προσφέροντας  24ωρο ενημερωτικό πρόγραμμα οικονομικού περιεχομένου .
 http://www.sbctv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: