Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνάντηση Παπανδρέου - Σόρος στην Αυστρία

Η επίσημη ανακοίνωση λέει ότι ο πρωθυπουργός θα έχει συνομιλίες με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ και τον ομοσπονδιακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, σήμερα Παρασκευή στη Βιέννη.
Ο κ. Παπανδρέου θα είναι κεντρικός ομιλητής, το βράδυ της Παρασκευής, στο Εαρινό Συνέδριο του Διεθνούς Ινστιτούτου Χρηματοικονομικών, που διοργανώνει ο διεθνής Σύνδεσμος Τραπεζών.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός μεταβαίνει στο συνέδριο μετά από...
πρόσκληση του διοικητή της Γερμανικής Τράπεζας και προέδρου του Διεθνούς Ινστιτούτου, Γιόζεφ Άκερμαν και θα συνοδεύεται από τους υπουργούς, Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Επικρατείας Χάρη Παμπούκη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.
Πάντως στη Βιέννη βρίσκεται από χθες, στο ίδιο συνέδριο και μίλησε  ο ...μυστικοσύμβουλος του πρωθυπουργού Τζορτς Σόρος!
«Η κατάρρευση του χρηματοοικονομικού συστήματος, όπως το γνωρίζουμε, είναι πραγματική», δήλωσε ο εν λόγω διεθνούς φήμης κερδοσκόπος - μεγαλοεπενδυτής Τζορτς Σόρος.
Πρόσθεσε επίσης ότι «η κρίση δεν έχει τελειώσει και ότι έχουμε μπει στη δεύτερη πράξη του δράματος».
Αναφερόμενος στην κρίση χρέους στην ευρωζώνη τόνισε: «όταν οι χρηματαγορές άρχισαν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην αξιοπιστία του ξένου χρέους, η Ελλάδα και το ευρώ βρέθηκαν στο επίκεντρο, ωστόσο οι επιπτώσεις αναμένεται να γίνουν αισθητές σε όλο τον κόσμο».
Θεωρείται σίγουρο ότι ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Τζορτς Σόρος για να ... πάρει κατευθύνσεις.
Πάντως μέχρι σήμερα οι συμβουλές του δεν απέδωσαν, περιπλέκοντας περισσσότερο τα πράγματα και φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Ελλάδα.
Η Ελλάδα σήμερα δεν γνωρίζει που πάει και κάνει ότι της λένε οι άλλοι. 
Λέτε να ξέρει ο κ. Σόρος;
Ας προσέχει λοιπόν ο πρωθυπουργός τις... παρέες του και τους μυστικοσυμβούλους του!
Δεν θα του βγούν σε καλό.
Και κυρίως στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό!

1 σχόλιο:

F T L είπε...

Οι θεωρίες συνωμοσίας πουλάνε. Άλλες είναι πέρα για πέρα αληθινές και άλλες παραμύθια της χαλιμάς. Έχουν ένα μεγάλο κακό αυτές οι θεωρίες. Δεν μπορούν να αποδειχτούν και πρέπει είτε να τις πιστέψεις είτε να τις απορρίψεις. Μερικές από τις χιλιάδες αυτές θεωρίες αφορούν τον Ούγγρο μεγαλοεπενδυτή Schwartz György μετέπειτα γνωστό ως George Soros.

O George Soros είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες παγκοσμίως. Έγινε πασίγνωστος όταν το 1992 κατάφερε να εκδιώξει την λίρα Αγγλίας από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό συναλλαγματικών ισοτιμιών ποντάροντας εναντίον της και αποκομίζοντας κέρδη ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε μία ημέρα! Η περιουσία του σήμερα εκτιμάται περί τα 24 δις. δολάρια.

Στις τελευταίες του δηλώσεις ...

η συνέχεια...
http://29-26.blogspot.com/