Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Εξευτελισμός της Ευζωνικής Φρουράς από το "gay pride"

Όπως και πολλοί άλλοι θεσμοί σ' αυτήν την χώρα, έτσι και οι Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται τον τελευταίο καιρό έναν άνευ προηγουμένου εξευτελισμό.
 
Από την υποβάθμιση των παρελάσεων και την δημόσια διαπόμπευση των ΟΥΚ μέχρι την διάθεση ακινήτων του Πολεμικού Ναυτικού για την ανέγερση τζαμιού και τις προσβολές του Υπουργού, Ευάγγελου Βενιζέλου εις βάρος των Ελλήνων Αξιωματικών, γίνεται σαφές ότι υπάρχει ένα σχέδιο που θέλει τους ...φύλακες του έθνους απόλυτα απαξιωμένους στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας.
Από τον χορό αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει και η Βασίλω και η κάθε Βασίλω της εικονικής πραγματικότητος που λέγεται κατεστημένη τάξη στην Ελλάδα και η οποία θεωρεί ότι το ποσοστό της σεξουαλικής ανωμαλίας που ισχύει στο ελληνικό κατεστημένο είναι ανάλογο με αυτό στο σύνολο της κοινωνίας.
Έτσι, η «ομοφυλοφιλική κοινότητα» της χώρας μας επέλεξε την επαίσχυντη αφίσα που βλέπετε για να διαφημίσει την παρέλαση της θηλυπρέπειας, της μαλθακότητας, της παρακμής, της διαστροφής και της απόλυτης ηθικής και αξιακής κατάπτωσης της κοινωνίας μας.
Επέλεξε το σύμβολο της ελληνικής παλικαριάς για να διακηρύξει την «εξάπλωσή» της.
Αναρωτιόμαστε εύλογα, εάν ο Παπούλιας θα προστατεύσει την φρουρά αλλά και ό,τι συμβολίζει η φορεσιά της από τον διασυρμό, αν και στην τάξη των πολιτικών από την οποία προέρχεται το «Είμαστε Παντού» έχει μάλλον μία ευστοχία...
elkosmos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από μια άποψη τα πράγματα μπορεί να είναι και έτσι. Από μια άλλη, "αυτοί" που είναι παντού (χαχαχαχεχεχε) ίσως εστιάζουν στην αφίσα, στο πιο "βαρύ" της σημείο.

Ανεκπλήρωτοι πόθοι ;;;
Σημεία των καιρών ;;
Όπως και νάχει δεν γεμίζουνε ταξί !!
Το ζήτημα είναι ότι δεν βρήκαν την ευκαιρία πως, αντί να διαδηλώσουν για την "προστυχιά" τους, θα έπρεπε να διαδηλώσουν για αυτά που απασχολούν την Ελλάδα. Είναι ήδη αργά για αυτούς τους ανεγκέφαλους εγωιστάκους. Το ..."ότι φάμε κι ότι πιούμε" τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Μόνο το .."ότι αρπάξει ο κ.... τους" τους ενδιαφέρει.

Θλιβεροί, αυτοτοποθετούνται εκτός συνόλου. Γιατί διαδηλώνουν ;;