Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Άντζελα Γκερέκου - Για τα χρέη του Τόλη μπήκε στο ΠΑΣΟΚ και για τα ίδια χρέη παραιτήθηκε

Oι αναμνήσεις των 5.500.000 εκ. ευρώ ξαναγυρίσανε

Η αναμνήσεις ξαναγυρίσανε και θύμισαν τα περασμένα στον Τόλη Βοσκόπουλο, όταν για να κουκουλωθεί το σκανδαλώδες χρέος του προς το Ελληνικό δημόσιο προσέφερε ως αντάλλαγμα στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το δημοφιλή προφίλ της Κερκυραίας συζύγου του Άντζελας Γκερέκου για να αναπτερώσει το ηθικό του ΠΑΣΟΚ στο νησί της Κέρκυρας.

Ήταν η εποχή που τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ ταλάνιζαν τη χώρα και το προφίλ του "Φαραώ" Κίμων Κουλούρη είχε αρχίσει να ξεφτίζει πανελλαδικά αλλά και ψηφοθηρικά στο Νομό Κερκύρας ....

Το φρέσκο και επικοινωνιακό προφίλ της όμορφης και δημοφιλή στην τοπική κοινωνία Άντζελας Γκερέκου - που δεν ήθελε κάν τότε να ασχοληθεί με τη πολιτική- ήρθε να αντικαταστήσει το κομματικό "κενό" τόσο στο νησί της Κέρκυρα όσο και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Η "ανταλλαγή" ήταν συμφέρουσα, τόσο για το πλούσιο δημοφιλή ζευγάρι άλλα και για το ΠΑΣΟΚ , αφού τελικά η ενασχόληση της Άντζελας με την πολιτική απέδωσε καρπούς στο κόμμα αλλά ανέπτυξε και ισχυρούς δεσμούς με τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, αφού η όμορφη Άντζελα τον στήριξε με όλες της τις δυνάμεις στον "πόλεμο" για την αρχηγία του κόμματος απέναντι σε άλλα στελέχη του κόμματος που τασσόταν προς τη Βενιζελική πλευρά.

Το ΠΑΣΟΚ ανταπέδωσε στην Κερκυραία βουλευτή με την άμεση κομματική στήριξη (σε βάρος τον τοπικών συνυποψηφίων της) και βέβαια με την υπουργοποίηση της στην νέα κυβέρνηση Παπανδρέου.

Έφθασε όμως η μέρα που η χώρα βούλιαξε , το ΔΝΤ ανέλαβε τη διακυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών αρχίζει να λογοδοτεί στους δανειστές . Τα σκληρά μέτρα που κάθε τόσο ανακοινώνονται έκαναν το λαουτζίκο να χάσει τον ύπνο του και να εξοργιστεί . Τώρα όλοι φωνάζουν να πάνε οι κλέφτες φυλακή, οι κλοπές όμως παραγράφηκαν και οι κλέφτες απολαμβάνουν τώρα τα λάφυρά τους.

Ο Τόλης και η Άντζελα ανήκουν σε μια κατηγορία προνομιούχων που χρόνια τώρα συνεργαζόταν με τις εκάστοτε κυβερνήσεις για να στηρίζουν το σύστημα της Ελληνικής Δημοκρατίας με κοινά πάντα οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Σε αυτή τη χώρα άλλωστε η διαφθορά συνεργάζεται αρμονικά με την εξουσία στην πλάτη όλων αυτών που κάθε φορά θα πληρώνουν στο τέλος το λογαριασμό.

Ο Τόλης έστειλε κάποτε τη σύζυγο του να γίνει βουλευτής και δεν έγινε αυτός με αποτέλεσμα τα σκάνδαλα του να μην παραγράφονται σαν όλων των άλλων. Έτσι οι φορολογικές του οφειλές προς το Ελληνικό δημόσιο που χρόνια τώρα παραμένουν απλήρωτες έρχονται σήμερα να ταράξουν την χλιδάτη ζωή του ζευγαριού και η κλονισμένη κυβέρνηση πρέπει να αποφύγει πάση θυσία αυτό το αντίκτυπο.

Το υπουργείο Οικονομικών αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων μετά απο δημοσίευμα της εφημερίδας ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" που "έξισε" παλιές πληγές , να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση για τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που εδώ και πολλά χρόνια χρωστάει στην εφορία ο Τόλης Βοσκόπουλος .

Αξίζει να σημειωθεί οτι αυτή τη περίοδο έχουν αρχίσει ήδη οι κατασχέσεις ακινήτων στα σπίτια του κοσμάκη για πολύ μικρότερες οφειλές προς την εφορία και σε περιπτώσεις μάλιστα που οι οφειλέτες δεν έχουν να πληρώσουν.

Θορυβημένη η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Άτζελα Γκερέκου - η οποία στο όνομα αυτών των χρεών μπήκε στην πολιτική και στήριξε τον Γ.Παπανδρέου - υπέβαλε την παραίτησή της απο Υφυπουργός χωρίς βέβαια να παραιτείται απο τη βουλευτική θέση, μισθοδοσία και ασυλία.

Άξιον απορίας είναι πώς ο Τόλης Βοσκόπουλος ενώ χρωστούσε τέτοιο μυθικό ποσό στην εφορία κατάφερνε και έπαιρνε κανονικά φορολογική ενημερότητα που απαιτείται για τις αγορές ακινήτων που έκανε τα τελευταία χρόνια.

Αξιοσημείωτες ήταν και οι δηλώσεις του Πεταλωτή κυβερνητικού εκπροσώπου που "πετάλωσε" στην κυριολεξία το γεγονός της παραίτησης Γκερέκου κάνοντας λόγο για ιδιωτική υπόθεση υπονοώντας , ούτε λίγο ούτε πολύ, πως η Άντζελα δεν ήξερε τίποτα για τα χρέη του συζύγου της , λες και δεν ήξερε πως χρόνια τώρα υποθάλπτει έναν οικονομικό εγκληματία.

Εκτός βέβαια κι αν στην Ελληνική Δημοκρατία... οικονομικοί εγκληματίες λέγονται μόνο ο μπακάλης και ο καφετζής που δεν έκοψε απόδειξη.

Διαβάστε επίσης:

Χιλιάδες Τούρκοι (έχοντας δεί τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της υφυπουργου στο Playboy,) ψήφισαν μαζικά την Κερκυραία υφυπουργό Τουρισμού Αντζελα Γκερέκου.


Ζωή γλυκιά σαν όνειρο περνά η Άντζελα – Απολαύστε παρουσίαση κυβερνητικού έργου από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γκερέκου: ο ΕΟΤ έχει φεσώσει όσους μιλάνε ξένες γλώσσες (Δείτε το βίντεο)






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

http://tiresias-press.blogspot.com/2010/05/blog-post_2801.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: