Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

H Ντόρα ζητά την σύγκληση της Κ.Ο. και η Ν.Δ. ...περιμένει την ώρα!


Το μεσημέρι σήμερα η Ντόρα έστειλε επιστολή προς τον γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. Κώστα Τασούλα, ζητώντας του, την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις στην οικονομία και οι προοπτικές που υπάρχουν.
Πρόκειται για μια κίνηση αιφνιδιασμού από την πλευρά της Μπακογιάννη, η οποία σπεύδει να αντιδράσει την στιγμή που οι πάντες βουλευτές, στελέχη και δημοσιογράφοι προσπαθούν να διαγνώσουν την στάση που θα κρατήσει απέναντι στην κρισιμότερη στιγμή που περνά ο τόπος η ηγεσία της Ν.Δ.
Η πρώην υπουργός ζητά την σύγκληση της Κ.Ο., δείχνοντας ότι εκείνο που προέχει είναι το μέλλον του τόπου, και όχι το πώς η Ν.Δ. θα καταφέρει να ανακάμψει στις δημοσκοπήσεις.
Πέραν της επιστολής, πληροφορίες ...
αναφέρουν ότι η Ντόρα, είχε την ευκαιρία να καταθέσει και τηλεφωνικώς το αίτημα στον Τασούλα. Ο γραμματέας της Κ.Ο. άκουσε την Ψηλή και επιφυλάχτηκε να απαντήσει.
Μάλιστα, έδειξε να κατανοεί την αναγκαιότητα του αιτήματος.
Όμως, ήταν αναρμόδιος να δώσει απάντηση, από τη στιγμή που η ηγεσία του κόμματος, βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση στρατηγικής.
Αργά το απόγευμα  από  το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σε απάντηση δημοσιογραφικών ερωτημάτων, που αφορούν στη σύγκληση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας:
«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα κάνει αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει ».
Ορισμένοι στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης εκτός από άγνοια του ρόλου τους, έχουν και άγνοια του σαβουάρ βιβρ.
Μια κυρία βουλευτής υποβάλλει δημοσίως το αίτημά της στον πρόεδρο του κόμματος της.
Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν το κόμμα της , αντί να απαντήσει στην ίδια να απαντά σε… δήθεν «δημοσιογραφικά ερωτήματα».
Έτσι δεν είναι; 
Αυτά τα σου ξου μου ξου, τραυματίζουν βάναυσα τις διαπροσωπικές σχέσεις και κατ΄ επέκταση βλάπτουν το παραταξιακό σύστημα. 
Δεν θέλει και πολύ μυαλό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: