Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Να συνεχίσεις έτσι Αντώνη Σαμαρά!

Μια απο τις καλύτερες και η ίσως η καλύτερη εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ήταν αυτή της απάντησης προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Σύμφωνα με επικοινωνιολόγους, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε μια ηγετική εμφάνιση, ασκώντας αυστηρή κριτική προσωπικά στον Γιώργο Παπανδρέου και μιλώντας πραγματικά την γλώσσα της αλήθειας.
Το κείμενό του, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο, σοβαρό και μεστό, σε αντίθεση με το διάγγελμα του πρωθυπουργού, που... χάθηκε στη μετάφραση και στα... περί "Οδύσσειας" και "καραβιών"...
Οι ίδιοι επικοινωνιολόγοι, επιπλέον, ανέφεραν ότι αν ο κ. Σαμαράς συνεχίσει σε αυτήν την κατεύθυνση, τότε σύντομα θα αυξήσει τους δείκτες της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. 

1 σχόλιο:

Αργυρώ Κουκουλά είπε...

Αν όντως είχε σκοπό ο Σαμαράς να ''εκπλήξει'' με τίς καινοτομίες του είχε την ευκαιρία στις 28 Απρίλη να φρενάρει τον Νικήτα Κακλαμάνη από τήν αυθαιρεσία να αυτοχρηστεί υποψήφιος Δημαρχος της ΝΔ για δεύτερη 4ετία. Το έκανε όμως γαργάρα, πολύ απλά γιατί κι αυτός είναι ''λόγια-λόγια-λόγια!''.
Εξακολουθούμε ως χώρα να μην έχουμε ούτε Αντιπολίτευση!