Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Έγκλημα χωρίς ιστορικό προηγούμενο...

Το έγκλημα που συντελείται δεν έχει ιστορικό προηγούμενο

Η ελληνική κοινωνία απειλείται με ολοκληρωτικό αφανισμό.

Ένας άγριος, ανελέητος και ολοκληρωτικά καταστροφικός πόλεμος έχει κηρυχτεί, από τις ελίτ του χρήματος και τους πολιτικούς τους μηχανισμούς, εναντίον των εργαζόμενων και του ελληνικού λαού σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα: Οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό, πολιτικό, πολιτισμικό και πνευματικό.

Η ελληνική κυβέρνηση, ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας και κυνισμού κλιμακώνει καθημερινά τις άγριες επιθέσεις της εναντίον των ......εργαζόμενων, του λαού γενικότερα και της οικονομικής και εθνικής υπόστασης της ελληνικής κοινωνίας.
Σφαγιάζει τα λαϊκά εισοδήματα και καρατομεί χωρίς έλεος, αδυσώπητα, κυνικά και βάρβαρα όλα τα κεκτημένα δικαιώματα του ελληνικού λαού.
Τώρα Η κυβέρνηση συζητάει με το ευρωατλαντικό κλιμάκιο των τεχνοκρατών της ΕΕ, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που βρίσκονται στην Αθήνα, την προώθηση επιπρόσθετων μέτρων για την ανατροπή και το σφαγιασμό του ιδιωτικού τομέα:
· Μείωση μισθών και συντάξεων στον ιδιωτικό τομέα.
· Απελευθέρωση του ορίου των απολύσεων.
· Επίσπευση των αντιασφαλιστικών ανατροπών που προβλέπει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο για αύξηση των ορίων ηλικίας και μείωση των συντάξεων (με εφαρμογή τους από το 2013).
Παράλληλα ΕΕ και ΔΝΤ ζητούν ταχύτερους ρυθμούς στην εκπόνηση νομοθεσίας που θα καταργεί επί της ουσίας τις συλλογικές συμβάσεις.
Μια λίστα, δίχως τέλος, εξόντωσης του λαού, χρεοκοπίας και αποτέφρωσης της ελληνικής κοινωνίας.
Και όλα αυτά για τις δανειακές ανάγκες, δηλαδή για την ανατροφοδότηση και την τερατώδη διόγκωση του δημόσιου χρέους!!!
Το δημόσιο χρέος έχει δαιμονοποιηθεί για να ανατροφοδοτηθεί και να διογκωθεί τερατωδώς.
Ανυψώνεται σε τερατώδη, τρομοκρατική απειλή το δημόσιο χρέος, σε τρομερό «σκιάχτρο» για να χρεοκοπήσει η ελληνική κοινωνία και να λεηλατηθεί ο ελληνικός λαός, να διογκωθούν τα κέρδη της καπιταλιστικής αναλγησίας και κακουργίας, αλλά και να διογκωθεί ασύλληπτα ο «δαίμονας» του δημόσιου χρέους!!!
Ένας φαύλος κύκλος: Λεηλασία των λαών, χρεοκοπία και αποτέφρωση των κοινωνιών, υπερκέρδη των καπιταλιστικών καρτέλ του χρήματος και θηριώδη υπερχρέωση των κρατών…
Αυτός είναι ο πιο βάρβαρος καπιταλιστικός παραλογισμός, η πλέον κυνική καπιταλιστική κακουργία, αλλά και η πλέον ασύλληπτη και θηριώδη καπιταλιστική απάτη: Αυτοί που λεηλάτησαν τα πάντα, που εξόρυξαν τα μάτια των ανθρώπων και βυθίζουν τις κοινωνίες στα τάρταρα της καταστροφής, αυτοί που τα κέρδη τους σήμερα, σε εποχή κρίσης, έχουν γιγαντωθεί σε δυσθεόρατα ύψη, αυτοί απαιτούν ΤΩΡΑ νέες αλυσίδες υπερχρέωσης!!!
Και το «επιχείρημα» της μεγάλης απάτης, το «επιχείρημα»-τρομοκράτης, η αποφυγή της χρεοκοπίας!!!
Για ποια χρεοκοπία, όμως μιλάνε όλοι αυτοί οι ληστές και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τσιράκια τους;
Για τη χρεοκοπία του συστήματός τους; Αυτό ας χρεοκοπήσει γιατί όσο ζει και αναπνέει ακόμη, οδηγεί στη χρεοκοπία και στην ολοκληρωτική καταστροφή τις κοινωνίας, τα έθνη και τους λαούς.
Ο ελληνικός λαός και η ελληνική κοινωνία ήδη έχουν οδηγηθεί σε χρεοκοπία. Καμία χρεοκοπία δεν μπορεί να φοβηθούνε πλέον. Τα πάντα έχουν χάσει. Αυτό που απομένει είναι να «χάσουν» τις αλυσίδες τους, να απαλλαγούν από τις τανάλιες της χρεοκοπίας τους: Από το σύστημα των ληστών και των απατεώνων…
Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να επωμιστεί την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. Αυτό όχι μόνο δεν είναι δικό του χρέος, αλλά αντίθετα αποτελεί τη λεηλασία της δικής του εργασίας, την κερδοσκοπική εκμετάλλευση του δικού ιδρώτα. Το δικό του αίμα ήπιαν τα αρπαχτικά του κεφαλαίου και το μετέτρεψαν σε υπερκέρδος και σε «χρέος» για να μην του αφήσουν ούτε σταγόνα αίμα…
Η άρνηση πληρωμής του δημόσιου χρέους αποτελεί σήμερα την επαναστατική αιχμή μια «πλατφόρμας» για την ανασυγκρότηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Και εδώ ακριβώς πιστοποιείται και μια άλλη χρεοκοπία: Η χρεοκοπία της Αριστεράς, η ανυπαρξία ενός συνειδητού και οργανωμένου αριστερού κινήματος.
Οι δυνάμεις που μιλάνε στο όνομα της Αριστεράς δεν έχουν καμία σχέση με την επαναστατική Θεωρία και Πράξη. Τα «αριστερά» άλλοθι της καπιταλιστικής ισοπέδωσης, εξόντωσης και απάτης είναι.
Τόσο ευνοϊκές, ώριμες και «επαναστατικές» συνθήκες για την ανασυγκρότηση και οργάνωση των εργατικών και λαϊκών κινημάτων, ίσως να μην έχουν ιστορικό προηγούμενο.
Τι κάνει το ΚΚΕ (για τον ΣΥΝ δεν μιλάμε, αυτός ήδη αποτελεί την ιδεολογική μαγκούρα της Νέας Τάξης);
Το ΚΚΕ, απλώς διαπιστώνει το κακό, το καταγγέλλει και το αναθεματίζει, αφού πρώτα φρόντισε να καταστρέψει κάθε «συνθήκη» αγώνα και οργάνωσης (έχουμε γράψει σχετικά σε άλλα άρθρα).
Το ΚΚΕ, απλώς φλυαρεί ταξικά και μοιρολογεί με κούφιες «επαναστατικές» φράσεις και ήχους.
Καλεί και σε παρελάσεις απεργιών και φιέστες κινητοποιήσεων καθαρά εκτονωτικών, έτσι για τις εντυπώσεις, όπως τα κρατικά και κυβερνητικά συνδικάτα.
Αντί να προωθήσει τη δημιουργία Ενιαίο-Μετωπικών πρωτοβουλιών και Επιτροπές αυτό-οργάνωσης που θα δώσουν προοπτική και Οργάνωση στους αγώνες, καταναλώνεται σε κομματικές φιέστες και σε βερμπαλισμούς του τύπου: «κατεβείτε στο δρόμο»!!!
ΚΑΝΕΙΣ δεν κατεβαίνει στο δρόμο δίχως να βλέπει προοπτική, δίχως να συμμετέχει και ο ίδιος στις αποφάσεις και την οργάνωση των αγώνων, ΔΙΧΩΣ να υπάρχει σχέδιο για κλιμάκωση σκληρών αγώνων, δίχως Πίστη και Όραμα, δίχως αυτενέργεια…
Οι εργαζόμενοι και οι λαοί χύνουν το αίμα τους και θυσιάζονται όταν συμμετέχουν οι ίδιοι στις αποφάσεις και την οργάνωση των αγώνων, όταν ο αγώνας τους δεν είναι απλός το να καταβαίνουν στο δρόμο κάτω από κομματικές σημαίες και λάβαρα…
Το ΚΚΕ προς αυτή την κατεύθυνση της λαϊκής αυτενέργειας και οργάνωσης δεν κοιτάζει καθόλου…
Το ΚΚΕ ούτε σε πρωτοβουλίες, στοιχειωδώς ενωτικές με άλλες δυνάμεις δεν προχωρεί.
Υποκαθιστά τις λαϊκές μάζες και τις καλεί σε κομματικές φιέστες, εκλογικού χαρακτήρα για τη δική του εκλογική επιβίωση.
Πάνω όμως σε καμένη γη και σε στάχτες δεν μπορεί να επιβιώσει κανείς…
Η ελληνική κοινωνία απειλείται με αφανισμό και το ΚΚΕ δεν μπορεί στοιχειωδώς να κινητοποιήσει δυναμικά τον ελληνικό λαό προς την κατεύθυνση της ρωμαλέας ανασυγκρότησης και οργάνωσης του μαζικού επαναστατικού κινήματος.
Είναι ιστορικά ξοφλημένο και αποτελεί τον πυροσβέστη της λαϊκής οργής και οργάνωσης… 

Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: