Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η ψυχολογική τρομοκρατία και η ανεμοδαρμένη χώρα...

Απόσπασμα δηλώσεων κ. Πρωθυπουργού ( ΑΠΕ
Δεν ασχολούμαι με τα spreads. 
Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τα επόμενα βήματα της οικονομίας, ανέφερε ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους στη Λευκωσία, προσθέτοντας ότι ο μηχανισμός, είτε τον χρησιμοποιήσουμε, είτε όχι, είναι υπαρκτός.
Η Ελλάδα πέρασε μια ψυχολογική τρομοκρατία από τις αγορές, είπε ο πρωθυπουργός και επεσήμανε ότι τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, κάτι το οποίο έδωσε ο μηχανισμός στήριξης.
Ερωτηθείς αν η χώρα θα μπει σε ύφεση, ο πρωθυπουργός είπε ότι γενικότερα υπάρχει ύφεση, εκ των πραγμάτων, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα μπήκε στην κρίση "ανεμοδαρμένη" και χωρίς να έχει αξιοποιήσει κονδύλια για την στήριξη της οικονομίας "και αυτό πληρώνουμε τώρα", ενώ ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία πλαισίου για την προσέλκυση επενδύσεων.
Σχόλιο:
Αφού έφτασαν τα spreads σε ανεμοδαρμένα ύψη εδω και 6 μήνες, μας λέει ο πρωθυπουργός : "Δεν ασχολούμαι με τα spreads".
Μας πως να ασχοληθεί αφού ασχολούνται άλλοι....
Ασχολούνται άλλοι πριν από μας για μας !!
Ανεμοδαρμένη μπήκε η Ελλάδα στην κρίση και πέρασε ψυχολογική κρίση, λόγω των χειρισμών της κυβέρνησης που είχε λεφτά αλλά τα έχασε, που δεν υπήρχε μαέστρος και είχαμε "μεγάλους τραγουδιστές" και "βαθυά λαρύγγια", να τραγουδάνε "α καπέλα"
aristos

Δεν υπάρχουν σχόλια: