Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

"Τα παιδία παίζει", δεν λέει να σοβαρευθεί ο Παπανδρέου!

Την προηγούμενη Παρασκευή πήγε στο Καστελλόριζο για να αναιρέσει τα όσα μέχρι τότε έλεγε, ότι δήθεν η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από κανέναν ευρω - μηχανισμό στήριξης και μπορεί να τα καταφέρει μόνη της. 
Τελικά, από το Καστελλόριζο έχωσε την Ελλάδα για τα καλά στην αγκαλιά του ΔΝΤ! 
Aύριο πάει στο Ναύπλιο, επίσης για συμβολικούς ιστορικούς λόγους, προκειμένου να ζητήσει από τους πολίτες να κάνουν θυσίες (σσ που θα τις κάνουν είτε το θέλουν είτε όχι , αφού εκείνος θα τις επιβάλλει) γιατί θα ανασυστήσει το κράτος.
Ο Παπανδρέου, ως άλλος Ιωάννης Καποδίστριας, μεταβαίνει στην πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους από όπου θα κάνει το διάγγελμά του.
Σημειολογικά αναφέρουμε (σσ επίσης για ιστορικούς λόγους) ότι ο Καποδίστριας ξόδεψε την προσωπική του περιουσία για τη σύσταση του ελληνικού κράτους, ενώ ο Γιώργος δεν έχει καμία διάθεση να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ από το δικό του πορτοφόλι και φυσικά από τα πορτοφόλια των ... ...συντρόφων του που είναι γεμάτα δισεκατομμύρια.
Ελπίζουμε αυτή τη φορά, τα τοπικά στελέχια του ΠΑΣΟΚ να μαζέψουν τις κότες από την περιοχή γιατί την περασμένη εβδομάδα στο Καστελλόριζο, την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός κακάριζε εκκωφαντικά μια κότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: