Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Που μπορούν να φθάσουν οι άνθρωποι...

...αντιτρομοκρατικό επικοινωνιακό σόου για να ξεχαστεί το… Δ.Ν.Τ. !


Το επικοινωνιακό σόου στην υπηρεσία της κυβέρνησης για να ξεχαστεί το… ΔΝΤ. 
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη πριν από λίγο όταν η Ελληνική Αστυνομία, προφανώς κατόπιν διαταγών του Μ. Χρυσοχοϊδη και της κυβέρνησης, κάλεσε με sms τους διαπιστευμένους συντάκτες να μεταβούν στη ΓΑΔΑ για να τους κάνει ανακοινώσεις για την τρομοκρατία.
Τυχαίο ότι στήθηκαν οι κάμερες μόλις ξεκίνησαν τα δελτία των 8; 
Τυχαίο ότι τα συγκεκριμένα δελτία θα ξεκινούσαν σήμερα με τα καταστροφολογικά σενάρια για τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση κάτω από την πίεση του ΔΝΤ;
Άλλο να ακούς ότι θα σου κόψουν το μισθό κι άλλο ότι συνέλαβαν τρομοκράτες, θέμα αρκετά δημοφιλές και πολύ καλό φάρμακο για να σου προκαλέσει… αμνησία.
Αναμφισβήτητη η επιτυχία, εφόσον πράγματι μιλάμε για εξάρθρωση πιθανότατα του Επαναστατικού Αγώνα. 
Μπράβο σε όσους συνέβαλαν στην υπόθεση, αν και η τυχαία συνάντηση στη Δάφνη όπου σκοτώθηκε ο Λάμπρος Φούντας, ήταν...
...το κλειδί για την επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.
Αλλά να στήνουν επικοινωνιακά σόου αντίστοιχα της… Ρούλας Κορομηλά έτσι για να ξεχάσουμε σε τι κατάσταση μπαίνουμε τους επόμενους μήνες, αυτό ούτε η Χούντα με το ποδόσφαιρο δεν τα έκανε.
Δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλη ώρα;
Μα φυσικά, αλλά η τηλεόραση γιατρεύει τις πληγές των απανταχού αναξιοπαθούντων.
Γιατί όχι και των… ΔΝΤόπληκτων;
Επί της ουσίας
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μεταξύ αυτών και μιας γυναίκας έχει προχωρήσει η Αστυνομία μετά από εφόδους σε σπίτια όλο το προηγούμενο βράδυ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν στοιχεία όπως προκηρύξεις, αποτυπώματα ίσως και DNA Που συνδέουν τα άτομα αυτά με τον Επαναστατικό Αγώνα.
Αν και η Αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, κρίνει ότι είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην εξάρθρωση της συγκεκριμένης οργάνωσης.
Πιθανότατα ρόλο έπαιξε η συμπλοκή στη Δάφνη όπου σκοτώθηκε ο βιολόγος Λάμπρος Φούντας και διέφυγε ένας ακόμη.
Η Αντιτρομοκρατική έχει προχωρήσει και σε άλλες προσαγωγές και πιθανότατα να ανακοινώσει νέες συλλήψεις ενώ κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για χτύπημα που ετοίμαζε αυτές τις ημέρες κάποια τρομοκρατική οργάνωση, μετά και τις εξελίξεις στην οικονομία.
Υπενθυμίζεται πάντως ότι από τον Επαναστατικό Αγώνα φέρεται να έχουν «αποσχισθεί» και αυτονομηθεί άλλες οργανώσεις όπως η Σέχτα Επαναστατών, μια πιο σκληρή ομάδα καθώς και οι Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς που φέρεται να δημιουργήθηκαν μετά τα επεισόδια τον Δεκέμβριο του 2009.
Από Factor

Δεν υπάρχουν σχόλια: