Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ας γελάσουμε και λίγο μέσα στην πίκρα μας

Χθες έλειπα όλη μέρα και δεν είδα συνεδρίαση ούτε δεν είδα ούτε καν ειδήσεις. Θέλησα να βάλω κάτι για να γελάσουμε λίγο μέσα σε όλη αυτή την πίκρα.











Ο Γιώργος και η θάλασσα
http://pitsirikos.net http://urlm.in/ekmq
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει δημιουργήσει η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να πάει τη Μεγάλη Πέμπτη στην Ύδρα με κανό. Κύκλοι της Κομισιόν αποδίδουν την εκτόξευση των spread στο κουπί που τράβηξε ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού οι αγορές είδαν στην κίνηση του πρωθυπουργού την αδυναμία των Ελλήνων να αγοράσουν εισιτήριο για τα πλοία της γραμμής και προεξόφλησαν την πτώχευση.
Πριν φτάσει στην Ύδρα, ο Γιώργος Παπανδρέου βούτηξε από το κανό στη θάλασσα και σκότωσε με τα χέρια του μια όρκα, δυο καρχαρίες και τέσσερα γιγαντιαία χταπόδια, ενώ μάζεψε και αχινούς.
Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο κ. Παπανδρέου σήκωσε τον Επιτάφιο. Ο ίδιος επιθυμούσε να τον σηκώσει μόνος του –και να αρχίσει να τρέχει στα δρομάκια της Ύδρας-, αλλά το επικοινωνιακό επιτελείο αποφάσισε πως θα ήταν καλό να τον σηκώσει με παρέα, ώστε να περάσουμε το μήνυμα στις αγορές πως οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τα βάρη.
Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε κολυμπώντας στον Πειραιά, αφού έκανε μια στάση στην Ψυτάλλεια, για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός πασάλειψε το πρόσωπό του με λύματα, για να αιφνιδιάσει τους εργάτες και να διαπιστώσει αν δουλεύουν ή κωλοβαράνε.
Ήδη, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες με τα πόδια. Αν ο πρωθυπουργός δεν προλάβει να φτάσει τρέχοντας στις Βρυξέλλες για τη διάσκεψη κορυφής, θα εγκαταλείψει το τρέξιμο και θα καλύψει τα τελευταία χιλιόμετρα με πατίνι.
Γιώργος Καισάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: