Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ετοιμάζεται το έδαφος για Καραμανλή!


Να μιλήσουν όλοι οι πρώην Υπουργοί!

Εκτιμώ ότι προετοιμάζεται η παρέμβαση Καραμανλή!
Η σημερινή  παρέμβαση του κ. Αλογοσκούφη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και δεν πρέπει να είναι τυχαία!
Τόσο η τεκμηριωμένη επιστολή  όσο και το σημειώμα του καταρρίπτουν αυτά που μεθοδευμένα καλλιεργεί το ΠαΣοΚ και τα φιλικά του ΜΜΕ ( σχεδόν στο σύνολο τους, το 95% αυτών ), εδώ και 10 μήνες περίπου!
Εμείς τα ξέρουμε και τα γράφουμε συνέχεια! 
Δεν αρκεί όμως αυτό, χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια, ιδίως απ' αυτούς που είχαν κυβερνητικές θέσεις!
Έχουν υποχρέωση προς την Παράταξη και την Πατρίδα, όλοι οι υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή, ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα του Γιώργου Αλογοσκούφη!
Οφείλουν να προστατέψουν την Παράταξη και την Ιστορική προσφορά της στην Πατρίδα!
Οφείλουν με επιστολές, σημειώματα και υπομνήματα να δημοσιοποιήσουν τι παρέλαβαν το 2004 από το ΠαΣοΚ και τι παρέδωσαν τον Οκτώβριο του 2009, στην κυβέρνηση ΠαΣοΚ!
Αφού δεν το κάνει η Ρηγίλλης οργανωμένα, ας το κάνουν οι πρώην Υπουργοί και ο καθένας ξεχωριστά!
Αν όντως μελετηθεί και σχεδιασθεί μια τέτοια κίνηση, τότε ναι είναι αυτό που επιζητά ο πολίτης και ιδιαίτερα η πληγωμένη βάση της Νέας Δημοκρατίας!
Και τότε η παρέμβαση Καραμανλή θα σπάσει κόκαλα!
Ξέρει αυτός!

Στάθης Σαραφόπουλος
Οικονομολόγος, πρ. Βουλευτής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με την επιλογή του Γιώργου Αλογοσκούφη να κοινοποιήσει και στον Κώστα Καραμανλή, την πολυσέλιδη επιστολή που απέστειλε στον Αντώνη Σαμαρά, για τα όσα έγιναν στην οικονομία, επί δικής του υπουργίας.
Από το περιβάλλον του πρώην «τσάρου» απαντούσαν ότι κάτι τέτοιο ήταν ευνόητο, από τη στιγμή που ο πρώην Πρωθυπουργός είναι το πρόσωπο που βάλλεται ουσιαστικά για την οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών.
Κάποιοι... περισσότερο ψαγμένοι ωστόσο, σχολίαζαν ότι με τον τρόπο αυτό, ο Γιώργος Αλογοσκούφης επιχειρεί να... σκουντήσει τον Κώστα Καραμανλή, και να τον οδηγήσει στην απόφαση να παρέμβει δημοσίως για όσα του καταλογίζουν.