Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ο χορός της "πορνοντίβας" καλά κρατεί...

...η απάντηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το βίντεο-τσόντα(;)

Τι είπε στο δελτίο ειδήσεων του STAR προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις για την υπόθεση του σεξ βίντεο-τσόντα της Sirina Productions η Τζούλια Αλεξανδράτου;
Μιλώντας στον Αιμίλιο Λιάτσο, προσπάθησε να δώσει απάντηση στα ερωτηματικά σχετικά με το Απαγορευμένο, όπως ονομάζεται το video που κυκλοφόρησε στα περίπτερα από την εταιρεία Σειρήνα και τη δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις σκληρού πορνό.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ...
επρόκειτο για επαγγελματική δουλειά, αλλά υποστήριξε ότι πρόκειται για προσωπικές της στιγμές με κάποιον με τον οποίο συνευρέθηκε, όπως απάντησε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αυτός δεν είναι γάλλος πορνοστάρ αλλά Έλληνας, ονόματι Γιώργος.
Δήλωσε επίσης, έτοιμη να βάλει τα κλάματα, ότι είναι σοκαρισμένη από τη βάναυση παραβίαση των προσωπικών της στιγμών και ότι πήγε μόνη της στις 5 τα ξημερώματα στην Ομόνοια για να πάρει το DVD, το οποίο όμως δεν κατάφερε να δει, από την ντροπή της.
Με αφοπλιστικό τρόπο υποστήριξε επίσης ότι δεν κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει όλος ο κόσμος (…), ενώ παραδέχτηκε ότι γνώριζε την ύπαρξη της κάμερας (αυτό κάνει όλος ο κόσμος;). Επισημαίνει ωστόσο ότι το υλικό βγήκε στη δημοσιότητα εν αγνοία της και τονίζει για την εταιρεία παραγωγής της πορνοταινίας:
«Οι άνθρωποι αυτοί παραβίασαν την προσωπική μου στιγμή και εγώ αυτήν την στιγμή ντρέπομαι και είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί».
Για αυτό το λόγο, έχει ήδη δώσει εντολή στο δικηγόρο της να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αρχικά για να σταματήσει η διανομή του DVD αλλά και να μηνυθούν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.
Το σίγουρο είναι ότι οι απαντήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν καταφέρνουν να πείσουν ότι η λήψη ήταν εντελώς ερασιτεχνική. Δεν απάντησε στα επίμονα ερωτήματα του Αιμίλιου Λιάτσου περί επαγγελματικού φωτισμού και ύπαρξης δύο καμερών, κάτι που είναι προφανές εάν κάποιος δει το βίντεο.
Ερασιτεχνική λήψη προσωπικών στιγμών με δύο κάμερες και με τρόπο ώστε σε 26 λεπτά και μέσα στον πανικό να μη φανεί ούτε μία φορά το πρόσωπο του περιβόητου παρτενέρ;!
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα του βίντεο από τη συνέντευξη στο οποίο η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν καταφέρνει να απαντήσει στα σχόλια περί επαγγελματικής λήψης και ύπαρξης δύο καμερών:
πηγή "fimes.gr"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ....ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!!