Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Νέο κόμμα (προ) βλέπει ο Κ. Γκιουλέκας


«Βόμβα Γκιουλέκα»... 

...έσκασε προχθές το βράδυ στη Ρηγίλλης, όταν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κ. Γκιουλέκας φέρεται να είπε σε εκδήλωση επιστημόνων ότι «είτε θα πετύχουμε, είτε θα δημιουργηθεί κάτι νέο».
Η φράση είναι παρεξηγήσιμη αφού μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ προαγγέλλει κίνηση για νέο κόμμα ή ακόμη χειρότερα, ότι είναι «λαγός της Ντόρας»!
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κτίριο με αποτέλεσμα να φτάσουν οχήματα της Πυροσβεστικής και να ειδοποιηθεί ο κ. Αντ. Σαμαράς (η νέα ηγεσία έχει εγκαταστήσει προηγμένα συστήματα προειδοποίησης).
Φίλοι του κ. Γκιουλέκα, ωστόσο, τον ...
δικαιολογούν εξηγώντας σε δημοσιογράφους ότι ορισμένες φορές δεν μπορεί να εκφράσει πλήρως τον ανεκτίμητο πλούτο της πολιτικής σκέψης του και ότι απλώς εκείνο που εννοούσε ήταν ότι αν η ΝΔ δεν πετύχει να θεωρηθεί ως εναλλακτική λύση, τότε το σημερινό πολιτικό σύστημα θα απαξιωθεί.
Εύχομαι να μην απαξιωθεί τόσο πολύ ώστε να χάσουμε την ευκαιρία να μας κυβερνήσουν και πάλι στο μέλλον ευρωπαίοι πολιτικοί όπως ο κ. Γκιουλέκας.
parapolitika.gr

2 σχόλια:

aris53m είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
aris53m είπε...

δεν ξέρω αν ο Γκιουλέκας είναι αυτός που θα πρωτοπορήσει. Αλλά ο Καμμένος σίγουρα θα μπορούσε. Εγώ (Ελληνάρα ετσι? πάντα αρχίζουμε μια φράση με το ΕΓΩ) που δεν θεωρώ εαυτόν "του χώρου" του κου. Καμμένου, ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ και siteκώς και εμπράκτως δηλ. με ψήφο.

ΥΓ: Άντε πάλι σας είπα τι θα ψηφίσω. :)