Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Το "Πλανητάριο", Obama - Merkel - Brown, συζήτησαν για "εμάς χωρίς εμάς"!



Τηλεδιάσκεψη Ομπάμα με Μπράουν και Μέρκελ για την «ελληνική κρίση» 
 
 Ο πρόεδρος Μπ. Ομπάμα συζήτησε οικονομικά θέματα και εξωτερική πολιτική με το Βρετανό πρωθυπουργό Μπράουν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ. 
 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κάλεσε διάσκεψη μέσω βίντεο με το Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, για να συζητήσουν θέματα οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, δήλωσε πως η μη εξάπλωση των πυρηνικών όπλων, το Αφγανιστάν, το εμπόριο και γενικά οικονομικά ζητήματα ήταν το αντικείμενο της διάσκεψης.
Η Ελλάδα στο επίκεντρο της διάσκεψης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, συζήτησε την κρίση του χρέους της Ελλάδας στη διάρκεια επικοινωνίας με το Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί και θα δράσει κατάλληλα προκειμένου να διασφαλίσει μία αποτελεσματική απόκριση στην κρίση στην Ελλάδα.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: