Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ξύπνα Αντώνη!

Πανηγυρική δικαίωση των θέσεων μας που αφορούν την αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της κ. Αντ. Σαμαρά.
Δικαίωση του Blog μας, Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη, το οποίο εναγωνίως έγραφε και φώναζε από την πρώτη στιγμή, ότι η ΝΔ πρέπει να ξυπνήσει!
Αυτό μας έλεγε το πολιτικό μας ένστικτο βλέποντας την κυβερνητική πρακτική σε όλα τα θέματα (Εθνικά, Οικονομία, Ασφάλεια των πολιτών κλπ). του ΠαΣοΚ και του Γιώργου Παπανδρέου!
Σήμερα, μετά πέντε μήνες με την νέα κυβέρνηση και πλέον των τριών μηνών από την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ, ακόμη και πολύ φιλικά Blogs προς τον Αντώνη Σαμαρά, τα οποία έδωσαν μάχες για την εκλογή του, διαπιστώνουν και φωνάζουν τέρμα Αντώνη Σαμαρά η συναίνεση!
Εκτιμούμε ότι αν συνεχισθεί αυτή η αντιπολιτευτική τακτική του Αντώνη Σαμαρά, τότε πραγματικά η Νέα Δημοκρατία θα γίνει "Δεκανίκι της κυβέρνησης" του Γιώργου Παπανδρέου!
(Οι παραπομπές που κάνουμε είναι ενδεικτικές για το τι γράφαμε όλη αυτή την περίοδο)
Ενδεικτική είναι και η ανάρτηση του φιλικού μας Ιστολογίου " Δεξί Εξτρέμ " την οποία σας παραθέτουμε αυτούσια: :


Μετά τα νέα σημερινά αίσχη της "Αστυνομίας" του Χουντοχοϊδη, με τη σύλληψη μέχρι και της Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ Χριστίνας Σιδέρη, του Μέλους του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" Ηλία Λέντζου και του Τάσσου Χατζηπαράσχου της επιτροπής Εθνικής σωτηρίας, επειδή τόλμησαν να είναι..συγκεντρωμένοι στον Άγιο Παντελεήμονα, δεν έχουμε καμιά διάθεση να σχολιάσουμε καν αυτά που έγιναν.
Χούντα είναι. Θα περάσει όμως;
Ξύπνα Αντώνη Σαμαρά, επιτέλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια: