Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Η χώρα έχει εμπλακεί ξεκάθαρα σε μια φοβερή διαμάχη γιγάντων.

Άρον-άρον θέλει να τον δει και η Μέρκελ!

 

Πρέπει να πάρουν θέση τα Κόμματα!

 


κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με το ραντεβού που κλείστηκε αιφνιδιαστικά, χθες, μεταξύ Παπανδρέου - Ομπάμα στον Λευκό Οίκο στις 9 Μαρτίου
Από το πρωί σήμερα, βρίσκεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της κορυφαίας Γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank Γ. Άκερμαν ο οποίος συναντήθηκε ήδη με τον Παμπούκη και στις 3 το μεσημέρι θα δει τον Παπανδρέου
Παράλληλα , την ώρα που ο τραπεζίτης έμπαινε στο Μαξίμου κρατώντας «βαλίτσα» με 15 δις ευρώ, ανακοινώθηκε ραντεβού του Παπανδρέου με τη Μέρκελ στις 5 Μαρτίου στο Βερολίνο, μετά από ξαφνική πρόσκληση της Γερμανίδας καγκελάριου! 
Εκεί δηλαδή που μας ... έβριζαν οι Γερμανοί, ξαφνικά μας αγάπησαν και μας προσφέρουν 15 δις ευρώ για την αγορά ελληνικών ομολόγων και άλλα 10 δις ευρώ «τσεκ» έχει ετοιμάσει η Μέρκελ να δώσει στον Παπανδρέου! 
Τα γράφουμε «λιανά» για να καταλάβετε ότι οι Γερμανοί χθες το μεσημέρι θορυβήθηκαν σφόδρα, μόλις έμαθαν ότι ο Ομπάμα θέλει να δει τον Παπανδρέου στον οποίο θα προσφέρει στήριξη μέσω του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας (σς με άγνωστα ανταλλάγματα όπως γράφαμε στην πρωινή ανάρτηση). 
Ως θεματοφύλακες της Ε.Ε. και κυρίαρχη δύναμη, δεν θέλουν με τίποτα να φύγει η Ελλάδα από τον άξονα της ευρωπαϊκής βοήθειας γιατί φοβούνται ότι έτσι οι Αμερικάνοι θα πατήσουν γερό πόδι στην Ευρώπη!
Έλεος δηλαδή. 
Τα κόμματα πρέπει να τοποθετηθούν πολύ δυναμικά καθώς η χώρα έχει εμπλακεί ξεκάθαρα σε μια φοβερή διαμάχη γιγάντων.
Ιδέα από parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: