Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Σαμαράς: Συναίνεση κατά περίπτωση θα παρέχει η Νέα Δημοκρατία

Δεν δίνουμε λευκή επιταγή

Θα κρίνουμε κάθε μέτρο κατά περίπτωση με κριτήριο το συμφέρον του τόπου, αλλά η στήριξή μας δεν είναι λευκή επιταγή προς την κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του από τη Ρηγίλλης, μετά τη συνάντησή με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι η κρίση δεν προέκυψε ξαφνικά, αλλά το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε να καταλάβει, ενώ μετεκλογικά δεν έδρασε έγκαιρα.
«Τα σοβαρά μέτρα πρέπει να ληφθούν τώρα» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι το κόμμα του έχει δηλώσει με ξεκάθαρο τρόπο ότι θα στηρίξει ό,τι είναι απαραίτητο, όπως οι περικοπές στην κρατική σπατάλη και η πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.
Παράλληλα, όμως, είπε «όχι» σε μέτρα όπως η αύξηση στους φόρους των καυσίμων και ζήτησε μετ' επιτάσεως «ανάσες ανάπτυξης» χωρίς τις οποίες, όπως είπε, η ύφεση θα βαθύνει περισσότερο.
«Θα κρίνουμε κάθε μέτρο κατά περίπτωση» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς και προειδοποίησε ότι το κόμμα του δεν θα δεχτεί πρακτικές κυβερνητικής αλαζονείας με δικαιολογία την κρίση.
Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o ANTVNAKHS ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ .ΤΩΡΑ; ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΆΝ.αντε ουστ. κοπρόσκυλα