Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Μιλούν για δάνειο που φτάνει τα 15 δισ. ευρώ...


...«σφίγγα» ο ισχυρός άνδρας της Deutsche Bank!


Με τη φράση «ουδέν σχόλιον», απάντησε ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, στις ερωτήσεις εάν θα υπάρξει στήριξη της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών ομολόγων, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου, και τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στη Βουλή. 
Ο κ. Ακερμαν είπε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα επειδή αγαπά τη χώρα και τον ωραίο καιρό της, ανέφερε ότι συναντήθηκε με κυβερνητικούς αξιωματούχους και ότι είχε την τιμή να γίνει δεκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό με τον οποίο είχε «πολύ επικοδομητικό διάλογο για την παγκόσμια κατάσταση». 
Ωστόσο οι φήμες για το περιεχόμενο του χαρτοφύλακα του Ακερμαν οργιάζουν με κάποιους να μιλούν για δάνειο που φτάνει τα 15 δισ. ευρώ, ενώ δεν έλειψαν και οι φωνές που κάνουν λόγο για 40 δισ. ευρώ. 
Πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες.«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα δανείου 15 δισ. από την Deutsche Bank στην Ελλάδα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. ΤΟ ΒΗΜΑ / parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: