Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Βολές Μπακογιάννη κατά της κυβέρνησης (video)


«Μαζί ξεκινήσαμε μαζί συνεχίζουμε». 
Με τη φράση αυτή που αφήνει πολλές ερμηνείες, έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό της η Ντόρα Μπακογιάννη στα περίπου 300 στελέχη και μέλη της ΝΔ που συμμετείχαν το βράδυ της Δευτέρας σε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Νεα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Επρόκειτο για μια δεξίωση που οργάνωσε απευθείας το γραφείο της από την Αθήνα, με προσκεκλημένους στελέχη και μέλη που στάθηκαν στο πλευρό της στην εσωκομματική εκλογή, ενώ ήταν η πρώτη εμφάνισή της στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ μετά την εκλογή της 30ης Νοεμβρίου.

Η κα Μπακογιάννη που την συνόδευε μόνο ο στενός συνεργάτης Δημήτρης Ζαφειριάδης μίλησε με πολλά άτομα σε πηγαδάκια και περιορίστηκε σε έναν ...

σύντομο χαιρετισμό.
Παρόντες ήταν από βουλευτές ο Κώστας Κιλτίδης από το Κιλκίς και ο Γιώργος Βαγιωνάς από την Χαλκιδική.
Κατά την προσέλευσή της στη δεξίωση η Ντόρα Μπακογιάννη, με δήλωσή της έστρεψε τα βέλη της κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για εμφανή έλλειψη σχεδίου, έλλειψη στρατηγικής και πάρα πολλές παλινωδίες.
"Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση, χρειάζεται σοβαρότητα, χρειάζεται υπευθυνότητα και χρειάζεται σχεδιασμός" είπε η κ.Μπακογιάννη και πρόσθεσε:
"Η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα και πρέπει να αρχίσει να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. 
Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, για να κάνουμε την κριτική μας εκεί που πρέπει και ταυτόχρονα να ανοίξουμε έναν διάλογο με την ελληνική κοινωνία, ο οποίος είναι απολύτως απαραίτητος για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα".


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: