Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Οι αγρότες αυξάνουν τα μπλόκα! Ραγδαίες εξελίξεις ...


Όπως έστρωσε θα ... κοιμηθεί η Μπατζελή 

 


Ραγδαίες οι εξελίξεις στα αγροτικά μπλόκα με ανυπολόγιστες συνέπειες για την οικονομία.
Στις 18.45 μμ οι αγρότες, μετά και τη συνάντηση τους με τη Μπατζελή, ανακοίνωσαν τη συνέχιση και την κορύφωση των κινητοποιήσεων τους, το οποίο σημαίνει ότι από αύριο το πρωί, τα 14 μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, πιθανόν να γίνουν 24 και παραπάνω.
Στη σημερινή συνάντηση που είχαν μαζί της, η οποία απέβη άκαρπη, δεν συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αγροτών από τη Θεσσαλία, όχι μόνο επειδή θεώρησαν ότι τους κοροϊδεύει η κυβέρνηση αλλά και επειδή η Μπατζελή σε συνέντευξή της σήμερα στο Βήμα της Κυριακής, τους αποκαλεί τραμπούκους, σεξιστές(!), εκβιαστές και αναρχοσυνδικαλιστές!
Οι αγρότες όχι μόνο θα στήσουν κι άλλα «οδοφράγματα» με τα τρακτέρ και θα πυκνώσουν τα ήδη υπάρχοντα, αλλά ετοιμάζονται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εναντίον της και θα την καλέσουν να παραιτηθεί για να τους ...
αντιμετωπίσει στα δικαστήρια.
Ιδού μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης:  
Α) «Οταν κάποιοι λένε στα τηλεοπτικά δίκτυα ότι δεν μπορούν να συζητήσουν μαζί μου, γιατί δήθεν η Μπατζελή μιλάει τη γλώσσα του σώματος, καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με σεξιστές, για να μην πω τίποτε χειρότερο» ,  
Β) «Ορισμένοι από αυτούς μοιάζουν με τραμπούκους, απειλούν και εκβιάζουν»,  
Γ) «Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι εκπροσωπούν τους αγρότες, το πανελλαδικό συντονιστικό είναι αχταρμάς που αγγίζει τα όρια του αναρχοσυνδικαλισμού». Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί και το χειρότερο είναι ότι εξαιτίας της θα υποφέρει όλη η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: