Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ανάληψη καθηκόντων του νέου προέδρου της Δ.Ε. νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας



Τα καθήκοντα του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ ανέλαβε ο Δ. Βαρτζόπουλος. 




Τα καθήκοντα του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. παρέλαβε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος από τον προκάτοχο του Βάκη Φραντζή, στη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Στην ομιλία του, ο κ. Βαρτζόπουλος τόνισε ότι «ξεκινάει νέα εποχή» .
Το γεγονός ότι τον επέλεξε προσωπικά ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς γι αυτή τη θέση τον επιφορτίζει με ιδιαίτερες ευθύνες κι επανέλαβε αυτό που είπε και στον πρόεδρο του κόμματος: «Θα προσπαθήσω να πράξω τα δέοντα» .
Ο κ. Φραντζής επισήμανε ότι δεν φεύγει, αλλά παραμένει...
στρατιώτης της παράταξης. Στη μνήμη του μένει βαθιά χαραγμένη η στιγμή που πριν από πέντε χρόνια ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής του ανέθεσε τα καθήκοντα του προέδρου της Δ.Ε. Στη διάρκεια της θητείας του, η κυρίαρχη προτεραιότητα ήταν η υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου της Ν.Δ., χωρίς αποκλίσεις, χωρίς εκπτώσεις.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο γραμματέας Οργανωτικού Μανώλης Αγγελάκας, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης, Ελενα Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: