Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Πιθανή η παραίτηση Μπατζελή!


Συνεχίζουν και αυξάνουν τα μπλόκα οι αγρότες


Αποκλεισμούς και μπλόκα στο σύνολο της επικράτειας αποφάσισαν οι αγρότες έχοντας αρχίσει ήδη να αποκλείουν και κομβικά σημεία στην Πελοπόννησο.
Ο ... διάλογος της Μπατζελή εξελίχθηκε σε παρωδία, καθώς καμία απόφαση δεν ελήφθη και καμία συγκεκριμένη δέσμευση δεν υπήρξε από την πλευρά του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ούτως ή άλλως σε αυτή τη διημερίδα φιάσκο της ΟΚΕ του Πολυζωγόπουλου, δεν πήγαν οι αγρότες από τα μπλόκα ενώ  αποχώρησε και ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Η Μπατζελή έδωσε συνέντευξη αλλά το κλίμα είναι τόσο βαρύ εναντίον της που δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης της.
«Πρώτα τα λεφτά στους λογαριασμούς, μετά μια ειλικρινή συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς της εναντίον μας και μετά συζητάμε για το άνοιγμα των δρόμων...» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι αγρότες οι οποίοι σήμερα κλείνουν και παρακαμπτήριους.
Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, μόνο με ... ανθρωποθυσίες θα μπορούσαν να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις.
Χθες το βράδυ η Μπατζελή βγήκε στην ,,,
«Ανατροπή» του Πρετεντέρη υπό τον όρο να μην τις υποβάλλει κανείς αγρότης ή εκπρόσωπος κόμματος, ερώτηση.
Είπε ό,τι ήθελε να πει αλλά δεν άκουσε κανέναν ...
Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν υπήρχε ο συναινετικός Καρχιμάκης, ένας άνθρωπος που μιλάει τη γλώσσα των αγροτών και κατανοεί τα προβλήματά τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμν παραιτηθει ,δεν βρισκοντε τα κλεμμενα.
Αν το επιθυμειτε ο.κ εχει "παγκο" ο Παπαντρεου, μαη Μπαζελη, κανει οτι ,καθε συνετη πολιτικος που ξερει ,οπως ολοι μας, πως "δεν αφησαν οι προηγουμενοι σαλιο"
Τι ναλεμε??