Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Σταματήστε το "λυπητερό" παραμύθι , ο Έλληνας δεν είναι κορόϊδο...


Για γέλια και για κλάμματα ήταν το χθεσινό σόου που παρουσίασε η ΝΕΤ με καλεσμένους τους δυο πρωτοκλασάτους βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων.
Οι δυο πρώην δημοσιογράφοι-υπάλληλοι του κρατικού καναλιού (σε διαφορετικές εποχές βέβαια) κ.κ Ευθυμίου και Παναγιωτόπουλος κλείθηκαν μεταξύ άλλων να σχολιάσουν το πανάθλιο νομοσχέδιο που προωθεί το κυβερνών κόμμα για μαζική νομιμοποίηση και ψήφο στους λαθρομετανάστες.
Το συμπέρασμα που βγαίνει απο τα λεγόμενα τους είναι ότι διαφωνούν ως προς τον χρόνο απόδοσης της ιθαγένειας και όχι για ...
αυτό καθ'αυτό το νομοσχέδιο.
Η γνωστή θέση ΠΑΣΟΚ όπως την εξέφρασε και ο κ.Ευθυμίου είναι απόδοση της ιθαγένειας στην πενταετία για τους ενήλικες και στην τριετία αν παρακολουθούν ελληνικό σχολείο τα παιδιά.Απο την πλευρά του ο κ.Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο γιατί..... θεωρεί μικρό το χρονικό διάστημα που προτείνετε και ζήτησε 9ετία.
Δηλαδή κύριοι της ΝΔ αν απο τα 5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ ανέβει στα 9 θα το ψηφίσετε;
Ξεκάθαρη απάντηση δεν υπήρξε.
Ομως ο κ.Ευθυμίου γωνρίζοντας την δημοσιογραφική "τέχνη" προσπάθησε άλλη μια φορά να προκαλέσει τα "ανθρωπιστικά" αισθήματα των πολιτών για να τονίση την αναγκαιότητα υπερψήφισης του νομοσχεδίου.
Τι είπε ο κ.Ευθυμίου.Το εξής καταπληκτικό "Στο υπουργείο εργασίας υπάρχουν στοιχεία 150.000 αλλοδαπών οι οποίοι εργάζονται και ενω οι εργοδότες τους θέλουν να τους έχουν νόμιμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ οπότε με το να τους νομιμοποιήσουμε θα λύσουμε το πρόβλημα"
Απίθανο.Δηλαδή το κράτος ξέρει επίσημα ότι 150 χιλ εργάζονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ,έχουν μπεί στη χώρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ,φοροδιαφεύγουν,δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ απο όσα λέει ο νόμος αλλά για να "λύσει" το πρόβλημα θέλει να φτιάξει νέο.
Και ποιός σας είπε κ.Ευθυμίου ότι αν τους νομιμοποιήσετε και σταματήσουν οι εργοδότες τους να απολαμβάνουν αυτά τα "προνόμια" δεν θα τους διώξουν για να πάρουν νέα φουρνιά "αναξιοπαθούντων" με μικρότερες απαιτήσεις;Εχετε μήπως υπογράψει κανένα συμβόλαιο;
Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι το ίδιο συνέβαινε και με τους Ελληνες και τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ όπου το κράτος για να μειώσει την ανεργία πλήρωνε το 25% του μισθού νεοπροσλαμβανώμενων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα και πολλοί εργοδότες τους σχόλαγαν με την λήξη του προγράμματος;
Γιατί δεν λετε στον κόσμο ότι απλά έτσι που καταντήσατε την χώρα δεν υπάρχουν δουλειές όχι μόνο για τους μετανάστες που σας έπιασε ο πόνος αλλά ούτε για τους Ελληνες.
Αλλος είναι ο στόχος σας.
Και αυτό φαίνεται περίτρανα απο το αισχρό σας νομοσχέδιο.
Μιλάτε για νομιμοποιήση μετά την πενταετία.Ποιών ηλικιών κ.Ευθυμίου ΟΛΩΝ;
Δηλαδή ένας 50χρονος ή 60χρονος αλλοδαπός τι θα προσφέρει στην χώρα πέρα απο το να επιβαρύνει τα ήδη χρεωμένα ασφαλιστικά ταμεία.Το ίδιο ισχύει και για όσους πάσχουν απο σοβαρές παθήσεις και οι οποίοι περιθάλπτονται ΤΖΑΜΠΑ στα καταχρεωμένα νοσοκομεία με 6 δις ευρώ σύμφωνα με τις κυβερνητικές δηλώσεις.
Το λυπητερό σας παραμύθι όμως έχει και συνέχεια.Τι θα γίνει με τα παιδάκια;
Κατά πρώτον σταματήστε την προπαγάνδα γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ παιδάκια στο βαθμό που εσείς αναφέρετε καθώς με στοιχεια επίσημα το 80% των λαθρομεταναστών είναι ΑΝΤΡΕΣ.Τι σημαίνει αυτό;Οι οικογένειες είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.
Οσο για το ότι θέλετε να νομιμοποιήσετε "μόνο" 250 χιλ δεν μας λέτε απο που προκύπτει αυτό το νούμερο,απο που θα κατάγονται αυτοί,που θα δουλεύουν,που θα μένουν ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ και πως θα διαβαιβεώσετε τους Ελληνες πολίτες ότι θα σταματήσετε σε αυτό το νούμερο και εκμεταλλεύομενοι και την αυτοδιοικητική "μεταρύθμιση" και την νέα επιτροπή που συστήσατε για την παροχή ασύλου δεν θα αρχίσετε να μοιράζετε Ελληνικά διαβατήρια σε....υποψήφιους ψηφοφόρους.
Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο "μπάζει" απο παντού και δεν αντέχει σε κριτική παρά μόνο αν υιοθετήση κάποιος τον τυφλό "ανθρωπισμό" σας που όμως δεν ισχύει για τους Ελληνες πολίτες και το μέλλον της πατρίδας.Επειδή λοιπόν εμείς δεν είμαστε πολιτικοί και δεν φοβόμαστε όπως μερικοί να εκφράσουμε την άποψη μας όπως κάποιοι πατριώτες υπό τον φόβο ότι θα χαρακτηριστούν "ακροδεξιοί" (λες και ανθέλληνας ή κομμουνιστής είναι καλύτερα) πιστεύουμε ότι ΚΑΜΙΑ νομιμοποίηση δεν πρέπει να γίνει αν δεν συνέλθει οικονομικά η χώρα και δεν βρεθεί δουλειά ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες πολίτες.
Τότε και μόνο τότε να κάτσουμε να δούμε ΠΟΣΟΥΣ χρειαζόμαστε για ΠΟΙΕΣ δουλειές τους χρειαζόμαστε,για ΠΟΣΟ χρονικό διάστημα,απο ΠΟΙΑ κράτη και να έρθουν να δουλέψουν να μείνουν μαζί μας και να τους ανοίξουμε και τα σπίτια μας.Ειδάλλως να τους πάρετε και να ξεκουμπιστείτε ή να τους ταίζετε,ποτίζετε,περιθάλπτετε εσείς και για να περνούν την ώρα τους να τους δώσετε και τα σαβουροβιβλία της Θάλειας να μορφωθούν.
Γιατί ο Ελληνικός λαός είναι φιλόξενος,είναι ανθρωπιστής αλλά δεν είναι κορόιδο και κυρίως δεν ανέχεται το ντόπιο και ξένο νταβατζιλίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: