Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

"Αυτοεγκλωβισμένος" ο Πρωθυπουργός, δήλωσε ο Αλαβάνος!

Πολιτική επανεμφάνιση του Αλέκου Αλαβάνου με συνέντευξη Τύπου 

 

Με την παρουσίαση πολιτικής πλατφόρμας δέκα σημείων, έδωσε το παρόν στα πολιτικά πράγματα ο Αλέκος Αλαβάνος, δίνοντας συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι.
Στις προτάσεις του κ. Αλαβάνου βρίσκεται και η πρόταση για διενέργεια δημοψηφίσματος για το σύμφωνο σταθερότητας.
Μάλιστα ο κ. Αλαβάνος παραλλήλησε την πρόταση για δημοψήφισμα, με τα χαρακτηριστικά των κινητοποιήσεων για το άρθρο 16, σε σχέση με τα περιθώρια κινηματικής δράσης που δημιουργεί.
"Δεν είναι δυνατόν οι συγκεκριμένοι όροι του συμφώνου, που παγιδεύουν τις σημερινές και μελλοντικές γενιές, που "κλειδώνουν" μακροπρόθεσμα τη χώρα μας σε ένα πρότυπο παγωμένης ανάπτυξης, αποδόμησης του κοινωνικού κράτους, ακραίων ταξικών διαφορών, να εφαρμοστούν χωρίς να ερωτηθεί ο...
ελληνικός λαός", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος.
Όπως προανήγγειλε ο κ. Αλαβάνος, στις 8 Φλεβάρη θα παρουσιαστεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ κείμενο - διακήρυξη και τόνισε ότι θα ήταν ιδιαιτέρως αρνητική εξέλιξη ενδεχόμενη διάσπαση του σχήματος, ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε όμως ότι πρέπει να ξεπεραστεί το τέλμα.
Επίσης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό αυτοεγκλωβισμένο.
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Φώτης Κουβέλης και Παναγιώτης Λαφαζάνης θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στη 1:00 το μεσημέρι, στη Βουλή.
Η συνέντευξη δίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 ημερών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και θα έχει ως θέμα τις εκτιμήσεις και τις προγραμματιζόμενες πρωτοβουλίες της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας χθες στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο Δημήτρης Χατζησωκράτης στέλεχος της ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΝ, τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν θεωρώ τους "23" τόσο αφελείς να πιστεύουν ότι η κίνησή τους θα είχε άμεση απάντηση διαφορετική από αυτή που, ομοφώνως, η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε.
Αξιώνοντας την "αποπομπή" του Φ.Κουβέλη, και κυρίως επιμένοντας, και επανερχόμενοι σε αυτήν και μετά την "απόρριψη", προφανώς δεν θεωρούν ότι ο Φ. Κουβέλης θα πάψει να έχει βαρύνοντα δημόσιο λόγο, είτε ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είτε ως βουλευτής.
Στοχεύουν, ευθέως το σύνολο της "Ανανεωτικής Πτέρυγας" και την ασυμβατότητα της παρουσίας τους στον ΣΥΝ".
Παραπολιτικά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλα, για το Καραμανλη θα ηθελε, να πει και μπερδευτηκε!!!