Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Μπήκε σε ρυθμούς αντιπολίτευσης ο Σαμαράς...

... εκπνέει ο χρόνος ανοχής του λαού



«Με τη συμπλήρωση των 100 πρώτων ημερών της κυβέρνησης Παπανδρέου, εκπνέει ο χρόνος ανοχής και υπομονής του ελληνικού λαού προς τη συγκεκριμένη κυβέρνηση», ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος Π. Παναγιωτόπουλο.
Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ στάθηκε επίσης στα...
καθήκοντα και την αποστολή των τομεαρχών, δίνοντάς τους συγκεκριμένες οδηγίες για το πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθούν σε μία σειρά από κυρίαρχα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.
Θέματα όπως είναι «η οικονομία, η φοροεπιδρομή που ετοιμάζει η κυβέρνηση, το ασφαλιστικό, η διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας, το εκλογικό σύστημα, τα θέματα της διαφάνειας», εξήγησε ο κ. Παναγιωτόπουλος. Υπογράμμισε ακόμα ότι η παράταξη «θα εξακολουθήσει να κάνει υπεύθυνη και συγκροτημένη αντιπολίτευση».
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ πρόσθεσε ότι κ. Σαμαράς ζήτησε επαγρύπνηση «για ευνόητους λόγους» καθώς, όπως είπε, «διανύουμε χρονικό διάστημα πολύ σημαντικών εξελίξεων σε όλους τους τομείς - πολιτική, θεσμοί, οικονομία, κοινωνία, εθνικά θέματα».
Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο κ. Σαμαράς έκανε εκτεταμένη αναφορά και στα θέματα μετανάστευσης. Ερωτηθείς τέλος αν βλέπει πολιτικές εξελίξεις το Μάρτιο, απάντησε πως ο κ. Σαμαράς δεν έκανε καμία τέτοια αναφορά.
Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: