Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αντώνης Σαμαράς " Υπουργοποιεί " τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Ο κ. Σαμαράς του αναθέτει τον τομέα του Περιβάλλοντος και τον  κάνει "σκιώδη υπουργό" ΠΕΧΩΔΕ της Νέας Δημοκρατίας!αράς τον κάνει "σκιώδη υπουργό" και του αναθέτει τα θέματα ΠΕΧΩΔΕ της Νέας Δημοκρατίας!.

Σας είχαμε γράψει πριν από μέρες  ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να δώσει κομματικό ρόλο  στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενότητα της παράταξης και στην απόρριψη των αποκλεισμών που του εισηγήθηκαν κάποιοι θερμοκέφαλοι (διαβάστε εδώ).
Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται τώρα καθώς ο Α. Σαμαράς εξουσιοδότησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον εκπροσωπήσει στο συνέδριο που έγινε στην Αθήνα για την κλιματική αλλαγή ενώ όπως λένε οι συνεργάτες του και γράφουν τώρα πια στα ρεπορτάζ και οι εφημερίδες:
"μιλάει με εκτίμηση για τον βουλευτή της Β' Αθήνας και αναμένεται να τον αξιοποιήσει σε κρίσιμο πολιτικό πόστο, όπως η θέση του επικεφαλής σε θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και δημοσίων έργων στα οποία δίνει μεγάλη βάση γιατί οδηγούν σε πολιτικές του μέλλοντος ενώ υπάρχει απέναντι και η κυβέρνηση Παπανδρέου που δίνει έμφαση σ' αυτά τα θέματα"...
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ:
1) Αντώνης Σαμαράς: μεγάλος ηγέτης. Δεν είναι μνησίκακος και νοιάζεται για την ενότητα της παράταξης. Και το αποδεικνύει έμπρακτα.
2) Κυριάκος: ο πλέον αξιόλογος Μητσοτάκης. Του εύχομαι καλή επιτυχία.
3) Ντόρα: Η γυναίκα που έβλεπε τα τραίνα να περνούν.
4) Εγώ: Θα ήθελα να έβλεπα την φάτσα όλου του Μητσοτακέϊκου όταν ο Κυριάκος θα αναφέρεται στον Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.