Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Μηνύμα από τους " Σημιτικούς Βουλευτές " ...


Οι σημιτικοί στα «παράθυρα» για το άσυλο


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επιλέγουν τις τελευταίες ημέρες να βγουν στην τηλεόραση για να υπερασπιστούν τη στάση της Αστυνομίας στα επεισόδια της Αθήνας, και να επιχειρηματολογήσουν για την υπό προϋποθέσεις κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, είναι οι «σημιτικοί», που μάλιστα δεν έχουν αξιοποιηθεί από τον Γιώργο Παπανδρέου στη σημερινή Κυβέρνησή του.
Ο Πέτρος Ευθυμίου και ο Γιώργος Φλωρίδης αποτελούν δυο...


...χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Στον αντίποδα, αποφεύγουν να εκτεθούν στελέχη του λεγόμενου «κοινωνικού ΠΑΣΟΚ», που έχουν αντίθετη άποψη. Την απόλυτη στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου έχει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στην προσπάθειά του να εφαρμόσει ένα νέο προληπτικό δόγμα στην κατασταλτική λειτουργία της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλάει απευθείας με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος έχει την άποψη ότι η αποκατάσταση του αισθήματος της δημόσιας ασφάλειας, είναι ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο καλείται να κερδίσει η Κυβέρνησή του, ειδικότερα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Και μέχρι στιγμής, από το Μέγαρο Μαξίμου καταγράφουν με νόημα τα θετικά αποτελέσματα των πρωτοβουλιών Χρυσοχοϊδη, και την υψηλή απήχηση που φαίνεται να έχει στην κοινή γνώμη, όπως κατέγραψαν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: