Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Αμετροέπεια πρώτου μεγέθους!

Φωτιά στη Ν.Δ. από την απάντηση Μητσοτάκη 

 

Πολύ άσχημο ξεκίνημα έκανε ο  Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, πρ. Υπουργός Τουρισμού κ. Κ. Μαρκόπουλος.
Του ήρθαν όλα εύκολα στην σταδιοδρομία του!
Γρήγορα Υπουργός από τον Καραμανλή και αμέσως αξιοποίηση από τον Σαμαρά, σε πολύ υψηλή θέση!
Πρέπει κάποιος να του πει ότι πρέπει να είναι προσεκτικός στις τοποθετήσεις του και ιδιαίτερα τώρα, λόγω της θέσεως του, στην Βουλή.
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται να "βγάζει" τα "προσωπικά του απωθημένα", σε βάρος ορισμένων Στελεχών της Παράταξης και των ψηφοφόρων της.
Η θέση την οποία κατέχει εκπροσωπεί το Σύνολο της Παράταξης και όχι τον εαυτό του και μόνο.
Και η κάθε κίνηση του θα έχει αντίκτυπο στην πολιτική ζωή του τόπου.
Περισσότερος σεβασμός και μετριοφροσύνη είναι η συνταγή για να πετύχει και να μην εκθέσει αυτούς που τον τίμησαν, τόσο στις βουλευτικές εκλογές όσο και στον "διορισμό" στη νέα του θέση!

Πάμε τώρα στα γεγονότα, ξαφνική φωτιά στη Νέα Δημοκρατία από...
τις δηλώσεις του Κώστα Μαρκόπουλου κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός σε πρωινή του παρέμβαση, μέσω του Γ. Πευκιανάκη, ζήτησε ... συγνώμη από τον Μαρκόπουλο επειδή δεν πήρε την άδεια του για να μιλήσει!
Του υπενθύμισε μάλιστα και το χουντικό ... «Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε» , με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος πόλεμος μεταξύ Ρηγίλλης και Μητσοτάκη.
Το  είχαμε πει από την αρχή και επισημάνει ότι ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. κινήθηκε απερίσκεπτα και υπερφίαλα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, τα λόγια του οποίου έχουν πάντα απήχηση στην κοινή γνώμη.
Αρκετοί βουλευτές μάλιστα , που δεν ανήκουν στο Μητσοτακικό μπλοκ, είχαν επισημάνει στον Μαρκόπουλο ότι δεν έπρεπε να επιτεθεί στον Μητσοτάκη καθώς μια τέτοια πολιτικά εμπρηστική ενέργεια, μόνο εσωκομματικά δεινά μπορεί να επιφέρει στη Νέα Δημοκρατία.

1 σχόλιο:

ελλην δημοκρατης ψηφοφορος είπε...

Οσοι πιστευετε πως ο Μητσοτακης πρεπει ακομα να εχει λογο υπαρξης ακομα και σαν απλος θεατης στα τεκτενμενα της ΝΔ. ειστε απλα ανεγκέφαλοι και μαλον εκπροσωπειτε τα δικα του συμεροντα , εκτος κι αν σας αρεσει να κανετε μπλακ χιουμορ.

παλιος δημοκράτης