Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Βούλιαξε η Δράμα - Κοσμοπλημμύρα για την Ονειρούπολη!




Δεκάδες χιλιάδες οι επισκέπτες της Ονειρούπολης
Θ. Μαργαρίτης «Η Δράμα ποτέ δεν ξαναείδε τόσο κόσμο. Η επισκεψιμότητα έσπασε κάθε ρεκόρ»

Με τεράστια συμμετοχή επισκεπτών απ' όλη την Ελλάδα, συνεχίστηκε η Ονειρούπολη στο Δημοτικό Κήπο και στην πλατεία Ελευθερίας.
Δεκάδες χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στη Δράμα από κάθε γωνιά της χώρας και ανακάλυψαν τα χρώματα και τα αρώματα μιας γιορτής και την μαγεία των Χριστουγέννων. Κυριολεκτικά η Δράμα βούλιαξε από κόσμο.


Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης σε δηλώσεις του ανέφερε  
« Αυτό που ζήσαμε το τριήμερο των Χριστουγέννων ήταν ανεπανάληπτο. Η Δράμα ποτέ δεν ξαναείδε τόσο κόσμο. Η επισκεψιμότητα έσπασε κάθε ρεκόρ. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην Ονειρούπολη, παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, έζησαν την ...μαγεία των Χριστουγέννων. Επίσης τεράστια ήταν και η προβολή της Δράμας μέσα από αφιερώματα, εκπομπές και ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που είχαμε βάλει ως στόχο. Η Δράμα πλέον έγινε πόλος τουριστικής έλξης και σε αυτό βοήθησε η Ονειρούπολη, που εξελίχθηκε στην μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα».
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε μια μοναδική μουσική βραδιά με τον Κόμη Χ, συναυλία με αξέχαστες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Σύλβια Τσιμπανάκη και το φωνητικό σύνολο Voice and Voices, μοντέρνα ποπ και ροκ κομμάτια από το μουσικό συγκρότημα Δια2Band και έντεχνη ελληνική μουσική από το δραμινό συγκρότημα "4D'S".
Επίσης ο μάγος Αλεξάντερ παρουσίασε ένα απίστευτο ταχυδακτυλουργικό πρόγραμμα και ο παγκοσμίου φήμης footballman Christo Petkof, το φαινόμενο της μπάλας παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μοναδικό ακροβατικό σόου ισορροπίας των 30 λεπτών.
Στο Δημοτικό Κήπο δόθηκε μια σπονδυλωτή παράσταση κουκλοθέατρου με το έργο «Ο Φασουλής και οι Καλικάντζαροι».
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου είχαμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τον πολιτιστικό σύλλογο Διποτάμων και χορευτική παράσταση από τα παιδικά τμήματα της πολιτιστικής εστίας Κ. Νευροκοπίου.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της Ονειρούπολης ήταν ο Υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχ. Καρχιμάκης, ο Γραμμ. Της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Παπουτσής, η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Μαριλένα Κοπά και ο εκδότης της εφημερίδας «Κόσμος του Επενδυτή» κ. Νίκος Φελέκης που πέρασαν το εορταστικό τριήμερο στην πόλη μας, φιλοξενούμενοι του βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Αηδόνη.
Dramina

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kala pes pes isos kai na to pistepsis...alli mia arpaxti xoris kanena programmtismo, oute mia meleti..erxontai touristes stin Drama, kalitero akougete san anekdoto akoma kai apo to Greek Statistics...alla etsi einai, otan oi klikes kanoun koumando se afti tin poli....