Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Λάθος τακτική ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία...


Συνεχίζεται η κακή τακτική της Ν.Δ και με την νέα ηγεσία.
Ήταν που ήταν  προβληματική η επικοινωνία της σαν κυβέρνηση , συνεχίζει στον ίδιο κακό ρυθμό και σαν αντιπολίτευση.
Ηπίων τόνων αντιπολίτευση και προσπάθεια να βάλει "πλάτη" στα προβλήματα...
Πρώτα απ΄όλα ο πρώην πρωθυπουργός παρά τις προσωπικές φουρτούνες που πέρασε πρόσφατα είναι απαράδεκτο να μήν έχει κάνει κάποια από τις παρακάτω ενέργειες:
  • Να δώσει συνέντευξη και να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες (που τον τίμησαν δύο φορές με την ψήφο τους κάνοντάς τον πρωθυπουργό) αν είναι αλήθεια όσα του καταλογίζονται από την κυβέρνηση Γ.Α.Π...(τεράστια ελλείμματα , παράλυση των μηχανισμών του δημοσίου , ψευδή στοιχεία στην Ε.Ε κλπ) . Ακολούθως δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που δημιούργησε να παραιτηθεί από την πολιτική.
  • Να δώσει συνέντευξη και να αποκαλύψει με στοιχεία την πραγματικότητα που παρέδωσε ξεσκεπάζοντας την κυβέρνηση του Γ.Α.Π. Να απαιτήσει ΣΥΓΝΩΜΗ αν αυτά που θα δείξει αποδείξουν την πολιτική σκοπιμότητα της νέας κυβέρνησης.
Η νέα ηγεσία της Ν.Δ κάνει λάθος ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ στήριξη χωρίς στην ουσία ηκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να αλλάζει την λαϊκίστικη τακτική της.
Τα πεντέμισι χρόνια που ήταν αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ δεν έδειξε να έχει καμία ευαισθησία στις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η κυβέρνηση Ν.Δ.
Αντιθέτως στήριξε ότι πιο παράλογο αίτημα βγήκε στην ημερήσια διάταξη και ναρκοθέτησε την αναθεώρηση του συντάγματος.
Με ποια λογική προσφέρει η Ν.Δ στήριξη σε ότι σενάριο ακούγεται πώς ετοιμάζεται απ΄την κυβ. ΠΑΣΟΚ για το 2010 , όταν την ίδια ώρα για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας κατηγορείται ΕΥΘΕΩΣ ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη:::
Το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε 20 χρόνια και πήγε τα δημόσια χρέη στον ουρανό δεν φέρει καμία ευθύνη, οι υπερτιμημένοι Ολυμπιακοί της Μίζας που στοίχησαν στον Ελληνικό λαό ένα μεγάλο μέρος του σημερινού χρέους επιβαρύνοντας με τόκους τα ελλείμματα , πάλι δεν έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ, φταίει η Ν.Δ που από τον Μάρτιο μέχρι την έναρξη τους "ξόδεψε" τα τεράστια αυτά ποσά;;;
Την Τρίτη που θα γίνει η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει να συναινέσει  σε τίποτα που δεν είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΌ για ΟΛΑ τα κόμματα ανεξαρτήτως της θέσης τους και αν δεν αναλάβει η σημερινή κυβέρνηση την τήρησή τους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και έλεγχο των πράξεών της από τα λοιπά κόμματα  .
Η Εμπειρία της υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνάντησης και οι αποφάσεις που ελήφθησαν τότε μόνο  σαν αστείο ακούγονται σήμερα αφού όλα σχεδόν τα κόμματα έχουν ξεφύγει από τις δεσμεύσεις μουρμουρίζοντας δικαιολογίες.
antiligos

Δεν υπάρχουν σχόλια: