Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Η " συμφωνία "...it's a deal!

 


4 σχόλια:

aris53m είπε...

χιχιχιχι μάλλον Ντορικός είσαστε ...

Stathis είπε...

Αγαπητέ aris53m,

Είμαι ιδρυτικό μέλλος της Νέας Δημοκρατίας, δεν έφυγα ποτέ, αγωνίζομαι συνεχώς με κριτική και προτάσεις γι' αυτήν και για τον τόπο μας.
Τα κόμματα που δεν γνωρίζουν την Ιστορία τους δεν έχουν μέλλον...!

aris53m είπε...

Και καλά κάνετε. Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας συχνά πυκνά αν και δεν είμαι του χώρου, αλλά εκτιμώ την τίμια αντιμετώπιση σας των σημερινών δρώμενων. Και αν θέλετε την γνώμη μου ... λέω αν ...

1. Κατ' εμέ ο Σαμαράς είναι απλά ακροδεξιός και έχει κάνει πολλά λάθη στην πολιτική του διαδρομή όπως αυτό της αποστασίας.

2. Η Ντόρα, ενώ έχει καλό πολιτικό λόγο (σχεδόν τόσο καλό όσο του απελθόντος προέδρου θα έλεγα) και αυτή με την σειρά της έχει ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Παράδειγμα δήλωσε δημόσια όταν ήταν στην Αμερική ότι όλα είναι μέλι γάλα με τους Αμερικάνους και ΤΗΝ ΙΔΙΑ μέρα βγήκε το State Department και έλεγε άλλα. (έχω σχετικά άρθρα στην ιστοσελίδα μου αλλά δεν βάζω τα links εδώ γιατί δεν είναι τα "κλίκς" ο λόγος που σας τα γράφω αυτά).

3. Ο Αβραμόπουλος είναι το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Πιο απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ και από τον Σημίτη. Απορώ γιατί δεν τον διαγράφετε από το κόμμα.

4. Ο Καραμανλής είχε φοβερό πολιτικό λόγο, αλλά ... δυστυχώς φάνηκε "λίγος" στην πράξη. Έπρεπε να έχει διώξει τον Βουλγαράκη και τον Τατούλη στην ΔΕΘ και να πάει σε εκλογές. Πάνω από 50% θα έπιανε.

Άρα τι μένει? Όχι και πολλά. Αλλά αυτό δεν είναι αποκλειστικό της ΝΔ. Λίγο πολύ ΟΛΑ τα κόμματα έχουν το ίδιο πρόβλημα διότι (ως επί το πλείστον) κανείς σοβαρός πια δεν πάει στην πολιτική για να μην ξευτελιστεί/λερωθεί το όνομά του/της.

Εσείς προσωπικά νομίζετε ότι η ΝΔ έχει καταλάβει γιατί έχασε τις εκλογές με 10%? Αυτοί που βγαίνουν στα παράθυρα σίγουρα δεν ξέρουν (πλην του Ψωμιάδη). Κύριε Σαραφόπουλε η ΝΔ έχασε τις εκλογές γιατί έγραψε τον κόσμο της εκεί που δεν πιάνει μελάνι (συμπεριλαμβανομένου του τέως Προέδρου και του πολιτικού του γραφείου, Αγγέλου, Ανδριανός και λοιποί). Καβάλησαν το καλάμι και έτρεχαν να τοποθετούν λαμόγια σε θέσεις εξουσίας ενώ απέρριπταν άξια στελέχη τους. Βγαίνει κανείς (πλην του Ψωμιάδη) να το πει? Όχι. Λένε ένα "μας πλήγωσαν" "τους πληγώσαμε" και αυτό είναι όλο.

Δεν ξέρω, δεν είναι δυνατόν να ξέρω, αν ο Βουλγραράκης ο Ρουσόπουλος, ο Σάββας, ο Αγάπιος και οι άλλοι ήταν ανακατεμένοι σε κάτι ή όχι. Ξέρω όμως ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Όμως, ... ξεχνάμε γιατί ο λαός σιχτίρισε το ΠΑΣΟΚ το 2004? Μα για αυτούς του ίδιους λόγους δεν το σιχτίρισε? Ας πούμε ενώ ξέραμε ότι τον βραστήρα αυγών τον είχε πληρώσει 28 ευρώ, για τα άλλα δεν ξέραμε τίποτα. Και δεν μας έλεγαν κιόλας. Οπότε είπαμε όλοι μαζί, neeeeext.

Κύριε Σαραφόπουλε ο λαός δεν είναι αυτός που ήταν το 1961, το 1963 και το 1965. Υπάρχει πληροφόρηση πια και ο ΔΟΛ και ο Μπόμπολας δεν κατευθύνουν τις πολιτικές. Ματαίως αγωνίζονται. Θα έλεγα ο λαός ζητά περισσότερη ποιότητα και τιμιότητα στην Βουλή και στην κυβέρνηση.

Και επειδή κινδυνεύω να γίνω βαρετός αν δεν έχω γίνει ήδη, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναχτιστούν, όπως ακριβώς ξαναχτίστηκε η ΕΚ και η ΕΡΕ, και με ποιοτικά κα τίμια στελέχη μάλιστα.

Αυτά τα ωραία ....

Stathis είπε...

Αγαπητέ μου aris53m,

Και εγώ παρακολουθώ τα Ιστολόγια σου και μάλιστα μου αρέσουν και τα ποντιακά!
Συμφωνώ με τα περισσότερα που αναφέρεις. Εξ' άλλου η εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία είναι απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας της Δημοκρατίας σε μια χώρα!
Σ'ευχαριστώ και να ξέρεις ότι δεν γίνεσαι ποτέ βαρετός...!