Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Πρακτοριλίκι, παρακρατικός μηχανισμός, πολιτική, χρήμα και ΝΔ!!!

Ένα από τα blog που σταθερά στηρίζουν με πάθος τον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα αρκετούς μήνες τώρα, είναι το "antinews".
Πλήθος στοιχείων υπάρχει για τον εκ των συντελεστών του "antinews", δημοσιογράφο Βασίλη Ζήση.
Πολλά ακούγονται και γράφονται
και αν ισχύει αυτό που λέει ο λαός, δηλαδή πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, τότε το παιχνίδι είναι χοντρό. 


Μάρτυρας στην υπόθεση Κοσκωτά, αλλά και στην δίκη του ΕΛΑ, ο Βασίλης Ζήσης δεν έχει περάσει απαρατήρητος.  Αναφέρεται ως επαγγελματίας μάρτυρας, παρακρατικός, άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών.
Λέγεται πως έχει στενές σχέσεις με τον στρατηγό Γρυλλάκη (από το 1987;) και ίσως κάπου εκεί να βρίσκεται και η άκρη του νήματος της φημολογούμενης σχέσης με της μυστικές υπηρεσίες. 


Ακόμα, ο ίδιος παραδέχεται την στενή του σχέση με παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας ακόμα και μέσα στο Μαξίμου, που "τυχαίνει" να στηρίζουν σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ φαίνεται να είχε παρτίδες και με ακροδεξιές και εθνικιστικές σελίδες, από όπου ξεκίνησε και η έρευνα για το ποιόν του.

Πρόσφατα μια δημοσιογράφος, η Σοφία Βούλτεψη απολύθηκε από τον ANT1 μόλις μίλησε για τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών επί Σαμαρά. 
Ο Γρυλλάκης στηρίζει Σαμαρά (κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια) και μαζί με τον Συμπιλίδη μετέχουν σε εκδηλώσεις του.  

Δηλαδή ο "Μητσοτακικός" είναι μαζί με αυτούς που έριξαν την κυβέρνηση το 1993. Κερασάκι στην τούρτα είναι μάρτυρας στην δίκη Κοσκωτά και του ΕΛΑ, δημοσιογράφος, με απεριόριστη εκτίμηση στον Γρυλλάκη. 
Κάπου εκεί φαίνεται κάποιος χάλασε το παιχνίδι. Μπορεί να ήταν η κόρη του τότε Πρωθυπουργού. Εκεί κάπου γεννήθηκε και η αιτία της αρνητικής στάσης κάποιων εδώ και καιρό. Προσώπων που υπό άλλες συνθήκες δεν θα διανοούνταν κανείς να τα ταυτίσει με τον Σαμαρά.


Έχουμε και λέμε.... Κυπαζτήδες, πράκτορες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, διασυνδέσεις, ακόμα και για καταδίκες ακούγονται διάφορα, και φυσικά πολύ χρήμα. Αυτό που κινεί τα πάντα.
Εκείνη τη εποχή ακούγαμε για εκατομμύρια, που ρίχτηκαν για το σκοπιανό και τη διαχείριση τους είχε το Υπουργείο Εξωτερικών, άρα ο Σαμαράς.

 
Μια ολόκληρη επιχειρηματολογία του Σαμαρικού μπλοκ βασίζεται στα δημοσιεύματα του antinews. Δηλαδή ενός blog που έχει σχέση με μυστικές υπηρεσίες και ένα σύστημα που έχει άμεση σχέση με τον Σαμαρά.
Εγώ αναρωτιέμαι πόσο χαζοί μπορούμε να είμαστε να δεχόμαστε αυτό το στημένο παιχνίδι;
Πιστεύει κανείς με τόσο παρασκήνιο ότι μπορεί να δίνει βάση;



Η υπόθεση της στήριξης του Σαμαρά έχει βαθιές ρίζες στην διαπλοκή και στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Τα διαπλεκόμενα ήταν πίσω από την πτώση της κυβέρνησης το 1993 και σήμερα ένα καλά στημένο σχέδιο είναι πάλι σε εφαρμογή.  

Τότε στόχος ήταν να ρίξουν την κυβέρνηση. Τώρα θέλουν να ελέγξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον επόμενο (;) πρωθυπουργό. Στηρίζουν Σαμαρά και πολεμούν την Μπακογιάννη. Μόνο που οι εποχές δεν είναι οι ίδιες.

Αυτά τα λίγα για να ξέρετε τι κρύβεται πίσω από "αυθόρμητες" και "ανιδιοτελείς" στηρίξεις. Θα έχει και συνέχεια, γιατί πολλά ακούγονται για εκβιασμούς από bloggers προκειμένου να δώσουν υποστήριξη.
Μόνο που δεν ενέδωσε η υποψήφια και το χρήμα - τουλάχιστον από το μέρος της - δεν έπεσε. 


ΥΓ: Αραγε ο κ. Ζήσης έχει λευκό ποινικό μητρώο; Αν όχι γιατί;


PraktorX KAI ANTINEWS...
"...Κάποιοι τότε θεώρησαν υπερβολή τον ισχυρισμό μου ότι ο άνθρωπος βρίσκεται σε διατεταγμένη, υπηρεσία..."

Διεκόπη λόγω επεισοδίου μεταξύ Ζήση - Τσιγαρίδα
"....Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης έθεσαν υπόψη του δικαστηρίου δημοσιεύματα, τα οποία καταγγέλλουν τον Β. Ζήση για ύποπτες δραστηριότητες."

Μάρτυρας «αγνώστου διαμονής»...
"Αγνώστου διαμονής» είναι ο δεύτερος μετά την Σοφία Κυριακίδου μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη των κατηγορούμενων για ενέργειες του ΕΛΑ, Βασίλης Ζήσης..."

Μια μέρα στον Κορυδαλλό
Θεωρώ τον μάρτυρα αυτόν μάρτυρα υπεράσπισης και επειδή είναι επαγγελματίας μάρτυρας σε πολλές δίκες στις οποίες συνηθίζει να αποχωρεί μετά την πρώτη μέρα, να του συστήσετε να μην εξαφανιστεί.... Η συνέχεια δικαίωσε τον κ. Τσιγαρίδα. Ο κ. Ζήσης ήταν απών... όταν κλήθηκε να συνεχίσει την κατάθεσή του. Ο κ. Τσοβόλας (υπεράσπιση Αθανασάκη) υπενθυμίζει την παρόμοια τακτική του κ. Ζήση και στο ειδικό δικαστήριο. Το δικαστήριο υποχρεώθηκε να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του και διέκοψε δυο μέρες νωρίτερα για μετά τις εκλογές..." 

antinews.gr ενημέρωση για την παρακρατική ταυτότητα μιας ιστοσελίδας
"...έχει κατηγορηθεί απο τα κόμματα της αριστεράς για διατεταγμένο ρόλο με συρραφές απο τα αρχεία της Στάζι και θεωρίες των μυστικών υπηρεσιών... ήταν μάρτυρας κατηγορίας στο ειδικό δικαστήριο το 1989 και απο αυτούς που τότε διέλυσαν την συντακτική ομάδα του περιοδικού Αντί... Αφορμή για αυτήν την αποκάλυψη ήταν οτι προβολή της ιστοσελίδας "Θερμοπύλες" που εκφράζονται τους Πλέυρηδες-Βορίδηδες και Ρεσάλτοι..." 

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...
"Μιλάμε ο άνθρωπος, ο Ζήσης ντε, έχει ξεσαλώσει. Δεν κρατιέται πια, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα... Όσο για τον Ζήση, άξιος ο μισθός του…"

Ο Σαμαράς προκάλεσε απόλυση της Βούλτεψη από τον ΑΝΤ-1 !
Με παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά απολύθηκε από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ-1 η δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη. Αμείλικτα ερωτήματα για τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσαν την επέμβαση του Σαμαρά πρός τον Κυριακού..."

Η αλήθεια για τα γεγονότα του 1993
"Ο στρατηγός ε.α. Νίκος Γρυλλάκης που τόσο αμφισβητήθηκε στο παρελθόν για τα πεπραγμένα του επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και τον πατριωτισμό του και την εντιμότητά του..."


Δεν υπάρχουν σχόλια: