Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Στήστε μια ...γκιλοτίνα για τον Ρουσόπουλο !


Τον ύπνον του "δικαίου" απολάμβανε ο τέως πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, αφού ο "εκλεκτός" της Ρηγίλλης κ. Ρουσόπουλος, ωσεί Uri Geller φρόντιζε επί μονίμου βάσεως να διατηρεί εν υπνώσει τον πολλά υποσχόμενο και δις εκλεγέντα πρωθυπουργό της χώρας.

Βρήθει αμαρτιών το ανύπαρκτον μεν, αλλά πανίσχυρον δε, επικοινωνιακό σύστημα που είχε στήσει ο αυτοκρατορικού στυλ διαβιών κ. Ρουσόπουλος, αφού η αλαζονεία της εξουσίας που ασκούσε επί των πάντων, είχε μετατραπεί σε ίλιγγο, ο οποίος κάποια φορά θα γιόρταζε ούτως ή άλλως και την κάθετη πτώση του, όπερ και εγένετο.
 
Την κομματική και κυβερνητική άμαξα έσερνε ο πολλών ...ίππων κ. Ρουσόπουλος, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια την οδηγούσε στο γκρεμό, παρά τις κατά καιρούς εκφρασθείσες ανησυχίες εκ μέρους κάποιων ελαχίστων - δυστυχώς - που "πόναγαν" για την παράταξη.
 
Η άμαξα είχε πιάσει για τα καλά την κατηφόρα, και δεν άργησε να έρθει η συντριβή της με την ευρεία νίκη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με τις αποκαλύψεις Αθηναϊκών εφημερίδων για τα "έργα και τις ημέρες" της "ομάδος Ρουσόπουλου" στην ΕΡΤ, και κυρίως, …του "κυρίου" Παναγόπουλου, ο οποίος ως ...απλός εργαζόμενος, απολάμβανε ημερήσιας αποζημίωσης (τουτέστιν μεροκάματο) 1.000 ευρώ, ήτοι 365.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα!
 
Και το θέμα δεν "κλείνει" με τον ..."πένητα" πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Παναγόπουλο.
Επεκτείνεται και στους 4.000 αφανείς αλλά χρυσοπληρωμένους κηφήνες της ΕΡΤ, σε σύνολο 7.500 ..."εργαζομένων" στο ίδρυμα - άσυλο, όταν επί παραδείγματι ολόκληρο το BBC απασχολεί μόνο ...880 πραγματικά εργαζόμενους υπαλλήλους.
Βεβαίως για να πληρωθούν όλα αυτά τα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος, θα έπρεπε ο ηλίθιος Ελληνικός λαός - μέσω της ΔΕΗθώμεν - να συνεισφέρει από το υστέρημά του.
 
Και αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις ...αράδες, μαθαίνουμε ότι η κ...ΕΡΤ έχει ...χρέη.!
Ασήμαντο ποσό. Μόνο ...140.000.000 ευρώ.
Και για να μη ξεχνάμε και τη δραχμούλα μας, σας μιλάμε για ένα ποσό 49.000.000.000 δραχμ.
Απλά πράγματα: 49 δισ. δραχμές.
Και πώς να μην είναι τόσα;
 
Αφού μόνο ο ..."δεξιός" κ. Φυντανίδης ...κονόμαγε για κάθε εκπομπή του 45.000 ευρώ, τουτέστιν 15.750.000 δραχμούλες.
 
Ο επίσης ..."καραδεξιός" θεατρίνος Σπύρος Παπαδόπουλος που φιλοξενούσε στο πάνελ του μόνο ..."αντιστασιακούς", ...κονόμαγε αισίως 65.000 ευρώ για κάθε "μπέκρα" ...παράσταση, τουτέστιν 22.750.00 δραχμούλες.
 
Μήπως περί αυτών ομιλεί η κυρία Μπακογιάννη όταν κάνει λόγο για golden boys;
Κύριε τέως Πρωθυπουργέ, γνώρισε ποτέ η ...αριστερά σας, τα "έργα και τις ημέρες" της δεξιάς σας (χειρός) του κ. Ρουσόπουλου;
Προσωπικά το αποκλείω και με υπογραφή.!
Κύριε Καραμανλή, επιχειρήσατε ποτέ να κάνετε την οδυνηρή καταγραφή των πεπραγμένων Ρουσόπουλου;
Εάν "ναι", γιατί δεν επεμβήκατε ...δια ροπάλου;
Λυπάμαι πάρα πολύ κ. Καραμανλή για την ανεπάρεκιά σας, μα πιο πολύ λυπάμαι για το υψηλό ποσοστό που πήρατε στις εκλογές.
Σε ευρωπαϊκή χώρα δεν θα ξεπερνούσατε το 18%.
 
Αγαπητέ κ. Γιωργάκη - Πρωθυπουργέ, 
η παραπάνω κουδούνα, χτυπάει και για σας...
Σταματείστε να αναμασάτε τα ...πλακατζίδικα επιδόματα "κοινωνικής αλληλεγγύης" και αφήστε τον κοσμάκη των "stage" να βγάζει τουλάχιστον τον καφέ και τα ...τσιγάρα του.
Πρέπει πρώτα να ...ματώσετε εσείς, και μετά ο Ελληνικός λαός.
Και θα ματώσετε από τα ...τσιμπήματα, μόνο αν βάλετε το χέρι σας μπροστά στους ..."κηφήνες" του δημοσίου.