Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Μερικές αγωνιστικές διαπιστώσεις: Ντόρα ή Σαμαράς ;


1. Η Ντόρα φταίει για κάτι που έκανε ο πατέρας της πριν από 40 χρόνια, και αφείλουμε να το λάβουμε υπόψη μας πριν αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε στις 29/11.
Αντίθετα, το ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Αντώνης, είναι κάτι που πρέπει να το ξεχάσουμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όποιος το υπενθυμίζει, το κάνει για να διχάσει το κόμα και να πολώσει τη διαμάχη. 
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί η αγωνιστική συμπεριφορά ως κριτήριο για το Νεοδημοκρατικό ποιόν τους και για το σεβασμό που έχουν προς τους ψηφοφόρους τους.

2. Η Ντόρα είναι το αγαπημένο παιδί των συμφερόντων, ενώ ο Αντώνης τα αντιπαλεύεται.
Μάλιστα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο στάζει το στόμα τους  μέλι εκεί στο MEGA, τον Antenna, στη Ζούγκλα όταν μιλούν γι' αυτήν.

3. Η Ντόρα είναι συνυπεύθυνη για την μεγάλη ήττα της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές.
Και ο Αντώνης δεν είναι. (;;;) 
Αλήθεια υπάρχει κάποιος βουλευτης της ΝΔ που να μην είναι συνυπεύθυνος για αυτή την ήττα;

4. Ο Σαμαράς στήριξε τον Καραμανλή ενώ η Ντόρα τον υπέσκαπτε.  
Τώρα το ότι η Ντόρα ήταν από τους λίγους υπουργούς που κάνανε αγώνα, ενω τον Αντώνη εγώ δεν το είδα πουθενά, μάλλον φταίει ότι δεν έβλεπα πολλές ειδήσεις

5. Ακουσα κάτι κι για την Βούλτεψη, αλλά μάλλον φήμες θα είναι

6. Και το ωραιότερο.
Όλα αυτά μας τα λένε αυτοί που θεωρούνται συμφέροντα. Δηλαδή αυτοί που στηρίζουν την Ντόρα( ;;;)

Καλά θα αφήσουμε αυτους που έχουν πολεμήσει αυτό το κόμα τόσο πολύ και δεν έχουν σταματήσει να προσπαθούν ώστε να είναι όσο πιο αδύναμο γίνεται, να μας υποδείξουν τον πρόεδρό μας;

Το δίλημμα είναι το ένα. 
Ντόρα ή Αντώνης;
Ποιον θεωρούμε εμείς ικανότερο. 
Με τα μάτια τα δικά μας και όχι του Τριανταφυλλόπουλου της Βούλτεψη, του Μπόμπολα ή του Κυριακού. 
Είναι δική μας επιλογή, όχι δική τους. 
Στο ΠΑΣΟΚ, πριν από 2 χρόνια, ο ΓΑΠ για να κερδίσει τις εκλογές, έκανε δήθεν πως είναι ενάντια στα Γιωργοκάναλα. 
Αλλά η διαφορά με μας είναι ότι τα κανάλια είναι δικά τους και έτσι τα αφήσανε να παίξουν στο εσωκοματικό παιχνίδι. 
Σε μας τι δουλειά έχουν;


Η δική άποψη μου στο δίλημμα, έχει ξεκαθαρίσει. 
Δεν εμπιστεύομαι κάποιον μου δεν σεβάστηκε την ψήφο μου. 
Και θα δυσκολευτώ πολύ να στηρίξω κάποιον τον οποίο θεώρησα υπεύθυνο για την άνοδο στην εξουσία ενός κόματος που σπατάλησε στην Αθήνα και σε κάποιοες λίγες τσέπες  2 ΚΠΣ, αφήνοντας την υπόλοιπη Ελάδα να τρέχει σε πολύ μικρότερη ταχύτητα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας στην πρόσφατη συγκέντρωση φίλων της στα Χανιά, η κα Θεοδώρα Μπακογιάννη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα υλικά» και πρόσθεσε: «εμένα κατηγορούν για μηχανισμούς, αλλά άλλοι αξιοποιούν τα golden boys που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν την κυβέρνηση από τη βάση μας».

Με αφορμή την παραπάνω αναφορά της, παραθέτω ένα μέρος της λίστας με τα νέα, άφθαρτα και αυτόφωτα “υλικά” με τα οποία η κυρία Θεοδώρα Μπακογιάννη φιλοδοξεί να χτίσει το...
νέο οικοδόμημα της Ν.Δ. (η οποιαδήποτε σύνδεση με πρόσωπα, φέουδα, οικογενειοκρατία, συγγένειες, μηχανισμούς δηλ. διαπλεκόμενες σχέσεις, εξαρτήσεις και πολιτικές σκοπιμότητες, είναι εντελώς τυχαία)

Γιώργος Βουλγαράκης (οικονομολόγος, επονομαζόμενος και ντοράκιας, εξειδικευμένος σε θέματα φοροδιαφυγής, φιλόσοφος, offshore specialist, σύζυγος εθνικής συμβολαιογράφου και γαμπρός νομικού συμβούλου μονής Βατοπεδίου, κλπ.)
Σουφλιάς Γιώργος (διανύει την εφηβεία του, αφουγκράζεται εξαιρετικά, προνομιακός συνομιλητής των μεγαλοεργολάβων, συνδαιτυμόνας της Α.Υ. Θεοδώρας στο Βυζαντινό και υπέρμαχος εισηγητής των πρόωρων εκλογών, υπεύθυνος υποκ/ματος Α.Υ. Θεοδώρας στη Λάρισα)
Παυλόπουλος Προκόπης (ο καθηγηταράς, ο γνωμοδότης, ο αναμορφωτής της δημόσιας διοίκησης, ο συντάκτης του νόμου περι βασικού μετόχου και άσχετος με τα Δεκεμβριανά του 2008, ο πολιτικός καθοδηγητής και υπέρμαχος του δόγματος περι αμυνόμενης αστυνομίας, ο εκ των υποστηρικτών των πρόωρων εκλογών και οιονεί παραιτούμενος μετά την παραίτηση Καραμανλή)
Γιάννης Βαληνάκης (η διαχρονική αξία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, σύζυγος της κυρίας Χριστίνας Βαληνάκη της γνωστής υπόθεσης με το παραδικαστικό, για την οποία απαλλάχτηκε απο τους δικαστές που παρασημοφορούσε η Α.Υ. Θεοδώρα Μπακογιάννη και πατρονάριζε ο πατήρ Μητσοτάκης)
Θεόδωρος Κασσίμης (οικονομολόγος και ασήμαντος δημοσιογράφος που χάριν Μητσοτάκη έγινε υφυπουργός εθνικής οικονομίας και υφυπουργός εξωτερικών παρα την Α.Υ. Θεοδώρα, διαχρονικό εξαπτέρυγο της αγίας οικογένειας)
Κακλαμάνης Νικήτας (πρώην υπαρχηγός Σαμαρά και νυν υπαρχηγός Α.Υ Θεοδώρας. Από δήμαρχος Αθηναίων υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Α.Υ. Αδιάφθορος και μη συναλλασσόμενος για την στήριξη στην διεκδίκηση μιάς ακόμα 4ετίας στη Δημαρχία)
Έβερτ Μιλτιάδης (παρ’ ολίγον αιωνόβιος, ζωή να’χει… και μέχρι πρόσφατα αντιμητσοτακικός)
Κεφαλογιάννης Μανώλης (της μέχρι πρόσφατα αντιμητσοτακικής οικογένειας)
Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης (“περιζήτητος” γαμπρός και κρουαζιερίστας, εν αναμονή αρχηγός της Ν.Δ. στην μετά Θεοδώρα εποχή. Τρομάρα του…)
Αλογοσκούφης Γιώργος (καμία σχέση με τον φόνο της οικονομίας και των ελλειμμάτων)
Παπαθανασίου Γιάννης (καμία σχέση με τον φόνο της οικονομίας και των ελλειμμάτων)
Δούκας Πέτρος (γαμπρός του Έβερτ και άσχετος με την υπόθεση των ομολόγων ή το σκάνδαλο Βατοπεδίου και τα golden boys)
Κοντός Αλέξανδρος (αθώος, καμία σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου)
Κιλτίδης Κων/νος (αθώος, καμία σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου)
Μπασιάκος Ευάγγελος (πλήρωσε το τίμημα εμπλοκής στο σκάνδαλο Βατοπεδίου με την αποπομπή του από την λίστα. Πρόσφατα υπέβαλε τα σέβη του στην Α.Υ. Θεοδώρα προκειμένου να τύχει επιστροφής στην πολιτική και εύνοιας ανάλογης των προηγούμενων δύο)

Ανώνυμος είπε...

Και συνεχίζουμε:
Γιαννόπουλος Αθανάσιος (αυτός δεν ήτανε που συναγωνιζότανε τον Τατούλη στην εσωκομματική αντιπολίτευση όταν ο Καραμανλής τον έβγαλε από το Υγείας?)
Φάνη-Παλλη Πετραλιά (η αναμορφώτρια του ασφαλιστικού συστήματος)
Παυλίδης Αριστοτέλης (ουδέν σχόλιο)
Κεφαλογιάννη Όλγα (κόρη Γιάννη Κεφαλογιάννη και φανατικού αντιμητσοτακικού… μέχρι πρόσφατα)
Καλαντζάκου Σοφία (με σπουδές στη πολιτική ιστορία και ιταλική φιλολογία θα ήταν καλύτερη για ακαδημαϊκή καριέρα ή ιδιαίτερα μαθήματα παρά να θεωρεί εαυτόν μεγάλη πολιτικό! Όμως ως υπεύθυνη υποκ/ματος Α.Υ. Θεοδώρας στη Καλαμάτα και κόρη του πρώην υπουργού, όλα είναι δυνατά!)
Πάλλη Αλεξάνδρα (κόρη Φάνη-Πάλλη Πετραλιά)
Έβερτ Αλεξία (κόρη Έβερτ και σύζυγος Δούκα)
Μεϊμαράκης Ευάγγελος (το έτερο ντοράκι που μαζί με τον Βουλγαράκη ήσαν οι πρώτοι που απέκτησαν δικαίως τον τιμητικό αυτό τίτλο. Εκτός από θεματοφύλακας της ιστορίας της Ν.Δ. και φωνή της βάσης της παράταξης διαθέτει και έναν επιπλέον τίτλο.Του «αρχιλαγού» της Α.Υ. Θεοδώρας!)