Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Αθλιοτήτων ...συνέχεια !


Η μαριονέτα των "διαπλεκομένων συμφερόντων " και του " συστήματος ΠαΣοΚ "!

Στη μάχη μπήκαν τα φυλλάδια που μοιράζουν πόρτα πόρτα στην Αθήνα για να «απελευθερώσουν» το κόμμα "τους" από διάφορες αηδίες όπως πιστεύουν ότι έχουν «καπελώσει» τη Νέα Δημοκρατία!

Τη στιγμή που οι μηχανισμοί της Ρηγίλλης, του συστήματος Πασόκ και τα golden boys κατακλύζουν το περιβάλλον Σαμαρά.

Επιμένουν να βλέπουν φαντάσματα και φαντασίες γιατί είναι ανίκανοι να δούνε ποιοι στηρίζουν όλη τη βρώμικη εκστρατεία κατά της Ντόρας.
Μιας εκστρατείας που «εγκρίνουν» σιωπηλά και αποφεύγουν να καταδικάσουν σιωπηλά ή εγκρίνει ο ίδιος ο Σαμαράς.

Ένας άνθρωπος που «ξαφνικά» θέλει να αναλάβει την ηγεσία της ΝΔ, για να αγωνιστεί λέει «να φτιάξει το σπίτι» που είναι γκρεμισμένο.

Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε το γκρέμισε, η …….. Θεοδώρα, η «Αγία» και η «Α.Υ» όπως αποκαλούν οι οπαδοί του Σαμαρά(ειρωνικά πάντα) ένα από τα βασικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που απολογείται σήμερα γιατί δεν πρόδωσε ποτέ τη ΝΔ και δεν έφυγε ποτέ από την παράταξη. Και αυτά είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα !
Το αστείο είναι ότι στον αγώνα του Σαμαρά έχουν προστρέξει «φασιστόμουτρα» (μιλάω για blogs, μια και αυτά ξέρω) που δεν έχουν καμιά σχέση με τη ΝΔ. 
Κάποιοι που το παίζουν «υπερπατριώτες» και «αγωνιστές» του έθνους.

Κάθε κόμμα έχει τους παρδαλούς του. Το Πασόκ έχει τους «αγωνιστές της δημοκρατίας» (μόνο αυτοί είναι δημοκράτες), το ΚΚΕ έχει τους κολλημένους σταλινιστές και τόχουν προς τιμήν τους και η ΝΔ έχει ένα κομμάτι ψηφοφόρων που μπαινοβγαίνει στο ΛΑΟΣ! Κάτι «γερασμένα παλικάρια» που θεωρούν εαυτούς τιμητές πατριωτισμού των άλλων γιατί οι ίδιοι έχουν αναγορεύσει την αγάπη τους στην πατρίδα σε «υπερπατριωτισμό».
Βαθμολογούν τον πατριωτισμό των άλλων και φυσικά όποιος ψηφίζει Ντόρα είναι «εχθρός του Έθνους».
Κρατάνε μια «ζυγαριά πατρίδας» και περιφέρονται στα στενά να διαλαλήσουν την περίεργη πραμάτεια τους, κάνοντας σταυρούς και λιτανείες.
Αγνοούν ότι ακόμα και η Εκκλησία έχει καταδικάσει κάθε μορφής εθνικισμού ως αίρεση και τους εθνικιστές ως σχισματικούς!
Άσε αυτή την αρρωστημένη μανία καταδίωξης που έχουν!
Νομίζουν ότι οι πάντες καταδιώκουν τους Έλληνες, «το κέντρο του κόσμου», έτσι αυτοί πρέπει να καταδιώκουν όποιον θεωρούν λίγο πατριώτη ή χωρίς πατρίδα!
Οϊμέ τι πάνε να κάμουν στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Να βάλουν μέσα φανατισμένους ακροδεξιούς και δε σκέφτονται ότι από την άλλη θα φεύγουν πολλαπλάσιοι κεντρώοι που σιχαίνονται τα αρρωστημένα άκρα!
Οι ακροδεξιοί που ξαφνικά μετέχουν της εκστρατείας Σαμαρά δεν έχουν καμιά σχέση στη ΝΔ και δημιουργούν αυτομάτως συνθήκες διάσπασης του κόμματος γιατί οι φιλελεύθεροι και οι κεντρώοι δεν θα δεχθούν ποτέ να συμβιώσουν με ακροδεξιούς πατριδοκάπηλους και επικίνδυνους αντιδημοκράτες. Ένας από δαυτούς θάρχεται, πέντε θα φεύγουν απ’ την άλλη.
Όταν μοιράζουν τέτοια υποκριτικά φυλλάδια δείχνουν τις προθέσεις που έχουν για να κυριαρχήσουν στο κόμμα! Εάν εμείς είμαστε μεταλλαγμένοι μια, αυτοί είναι φασιστόμουτρα του κερατά δυό! Εάν αυτοί δεν μας θέλουν, εμείς να δεις όρεξη!
Οι φιλελεύθεροι δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους. Προσωπικά δεν μ’ ενδιαφέρει τόσο, εάν η Νέα Δημοκρατία απολέσει τον φιλελεύθερο χαρακτήρα της .
Μ’ ενδιαφέρει εγώ προσωπικά να μην χαθώ σε αηδίες απαράδεκτων εθνικισμών και επικίνδυνης πατριδοκαπηλίας! Όταν σε ένα λαό χαθούν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά και μειωθεί η κριτική σκέψη έρχεται η αρρώστια του υπερπατριωτισμού να καλύψει το κενό! Αυτό το κενό δεν πρέπει με τίποτα να μετατραπεί σε κυρίαρχη ιδεολογία στην ελληνική Δεξιά και Κεντροδεξιά.

Ας πάρουν για παράδειγμα τα υπόλοιπα συντηρητικά κόμματα της Ευρώπης για να καταλάβουν που κινούνται και τα υπόλοιπα αντίστοιχα ευρωπαϊκά κόμματα.
Η Κεντροδεξιά σήμερα κυριαρχεί στην Ευρώπη γιατί κατάφερε να συμβιβαστεί με την κοινωνική πραγματικότητα. Κεντροποιήθηκε και έτσι νίκησε και επεβλήθη διεθνώς.
Η Αριστερά, κολλημένη στις ιστορικές της εμμονές, ασθμαίνουσα αντιγράφει αυτή την Κεντροδεξιά.
Είναι ανόητος ο Αβραμόπουλος που βγαίνει στις τηλεοράσεις και καταδικάζει ως αποτυχημένο το επιχείρημα της κεντροδεξιάς!
Στην Ελλάδα δε γίνεται να πηγαίνουμε σε όλα ανάποδα!
Η πραγματικότητα θα μας εκδικηθεί και το «δεξιό Πασόκ» θα …. μακροημερεύσει γιατί θα εμφανίζεται ως η μόνη δύναμη στην Ελλάδα που εγγυάται βασικές αξίες κοινωνικής ισορροπίας , συνοχής και ευημερίας!


 exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια: