Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

«Απάντηση» από Ντόρα με βουλευτές και ψηφοφόρους

Μεγάλη κινητοποίηση για την αποψινή ομιλία της Ντόρας στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου
 
Η υποψήφια αρχηγός της Ν.Δ. ετοιμάζεται να «απαντήσει» στους Σαμαρά - Αβραμόπουλο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να δοθεί στη δημοσιότητα κείμενο στήριξής της από τουλάχιστον 50 βουλευτές
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές αυτοί συλλέγουν υπογραφές ψηφοφόρων τους υπέρ της Ντόρας, τις οποίες και θα παρουσιάσουν όλοι μαζί τις επόμενες ημέρες ώστε να εκδηλωθεί μαζικά και ενυπόγραφα η στήριξή στο πρόσωπο της από το στελεχιακό δυναμικό και τη βάση.
 
Με την κίνηση αυτή η Μπακογιάννη θέλει να δείξει ότι διαθέτει μεγάλη δύναμη σε όλα τα επίπεδα των Νεοδημοκρατών , από όλες τις «πτέρυγες».
Εν τω μεταξύ, χθες όπως διαρρέει το περιβάλλον Σαμαρά, διενεργήθηκαν τρεις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που του δίνουν σαφές «ψυχολογικό προβάδισμα». 
 
Καμία από αυτές βέβαια δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας, παρά ταύτα όμως η Ντόρα θέλει να ξαναπάρει τα ηνία στην κούρσα της διαδοχής, καθώς βλέπει πως το «δίδυμο» παίζει με όρους επικοινωνιακών εντυπώσεων και μόνο κι ως εκ τούτου αν δεν ενεργήσει άμεσα, ενδεχομένως αυτή η επικοινωνιακή εικόνα να αρχίσει να εδραιώνεται
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: