Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Συνιστώσα του Σαμαρά ο Αβραμόπουλος


Το παρασκήνιο των συζητήσεών της με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, προτού ο πρώην Υπουργός Υγείας συμφωνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά, αποκάλυψε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη. 
 
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε σεβαστή την επιλογή Αβραμόπουλου να μην συνταχθεί μαζί της, σημείωσε ωστόσο ότι «διάλεξε να είναι η δεύτερη συνιστώσα του Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να τονώσει το κεντρώο προφίλ του». 
 
Επανέλαβε ότι επιθυμεί τηλεμαχία, όχι μόνο με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά και με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, εφόσον το επιθυμεί ο τελευταίος. 
Συνεχίζοντας τις αναφορές της στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε ότι δεν ξέρει τι του υποσχέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συνταχθεί μαζί του, επεσήμανε όμως ότι οι δυο τους εμφανίζονται ως δίδυμο.
 
Σε ερώτηση για το αν η ίδια παζάρεψε αξιώματα με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, δήλωσε ότι η συζήτησή με τον πρώην Υπουργό Παιδείας είχε πολιτικά χαρακτηριστικά
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα μίλησε σωστά σήμερα. Ο Αβραμόπουλος έλεγε ότι δεν θα πάρει το μέρος κανενός και ξαφνικά μας εμφανίστηκε ντουετάκι με τον σαμαρά. Προφανώς κάτι του υποσχέθηκε ο Σαμαράς. Η έλλειψη ακεραιότητα χαρακτήρα του Αβραμόπουλου είναι και ο λόγος που δεν θα γίνει ποτέ ένας πολιτικός με ήθος και αξιορέπεια.