Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Νέες αιχμές από την Ντ. Μπακογιάννη

Νέες αιχμές από την Ντ. Μπακογιάννη

Για χυδαία επίθεση εναντίον της έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή πρόσφατο άρθρο σε ένθετο εφημερίδας. 
«Μη βρίσκοντας πολιτικά επιχειρήματα, επιτίθενται άνανδρα στη γυναικεία μου υπόσταση, με αθλιότητες για την προσωπική μου ζωή, ακόμα και για τη σχέση μου με τα παιδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Η χυδαιότητα αυτή ξεπέρασε πλέον κάθε προηγούμενο», τόνισε, κατά την ομιλία της σε γυναίκες της ΝΔ, και πρόσθεσε ότι πρέπει να ντρέπονται τόσο οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτών των επιθέσεων όσο και όσοι επιχαίρουν με αυτές. 

«Με λύπη διαπιστώνω ότι τέσσερις μέρες μετά από αυτή τη χυδαία επίθεση κάποιοι δεν έχουν ακόμα καταδικάσει αυτή την αθλιότητα. Ως εδώ, λοιπόν! 
Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε ακέραιο να σιωπάς μπροστά σε τέτοια φαινόμενα. 
Δεν υπηρετείται έτσι η ενότητα», υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στα δύο «αρνητικά» της σημεία που προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις και όπως είπε είναι η οικογενειακή της προέλευση και το ότι είναι γυναίκα, επανέλαβε ότι είχε μια ξεκάθαρη, αυτόνομη, πορεία και διεκδικεί και κρίνεται για αυτή
«Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απευθυνόμενη στις γυναίκες της ΝΔ, τις κάλεσε να δώσουν αυτές την απάντηση, γιατί, όπως είπε, αυτές οι συμπεριφορές έχουν αντίκτυπο σε κάθε γυναίκα αυτής της χώρας.
«Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που αξίζουμε! 
Δεν θα διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες
Και δεν θα βγάλει αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία το σύστημα ΠΑΣΟΚ που αυτή την περίοδο δίνει ρέστα εναντίον μου! 
Θα τον βγάλουν οι Νεοδημοκράτες! 
Ο περήφανος κόσμος της παράταξής μας», τόνισε.

Αναφερόμενη στην οικονομία, σημείωσε ότι έχουμε μπροστά μας έναν βαρύ και δύσκολο χειμώνα, προσθέτοντας ότι η κατάσταση στην οικονομία είναι πολύ ανησυχητική.
Επιτέθηκε δε στο ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι πληρώνει το τίμημα του υπέρμετρου λαϊκισμού του.
«Το έλλειμμα του προϋπολογισμού έχει διογκωθεί, η αξιοπιστία της χώρας στην Ευρώπη βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ανησυχούμε για νέες υποβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, γίνεται κουβέντα για το αν θα μπορούμε να δανειζόμαστε. Και έχει την ανευθυνότητα ο Πρωθυπουργός να μιλάει για ‘χρεοκοπία' δημοσίως και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο».
«Η χώρα βρίσκεται σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης
Το ΠΑΣΟΚ χάνει τον έλεγχο της οικονομίας
Βρίσκεται μόνο ένα μήνα στην κυβέρνηση και έχει χάσει τον έλεγχο παντού, σε όλα τα μέτωπα, από τις Βρυξέλλες έως το λιμάνι του Πειραιά», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: