Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η ζημιά του κ. Σαμαρά έγινε και στην Αυτοδιοίκηση


Σας παραθέτουμε ένα και μόνο στοιχείο ότι το πρόβλημα του κ. Σαμαρά δεν ήταν, όπως λέει...ο Μητσοτάκης, αλλά η ίδια η Νέα Δημοκρατία και τα στελεχη της σ' όλη τη χώρα!
Η ΠΟΛ.ΑΝ., όσο υπήρχε, ήταν "δεκανίκι" του ΠαΣοΚ! 
Στις Νομαρχιακές Εκλογές υποστήριξε τους Υποψηφίους του ΠαΣοΚ εναντίον των Υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας! 
Όπως όλοι γνωρίζουμε από τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, αυτές που έχουν πολιτικό χρώμα, είναι οι εκλογές στις Νομαρχίες. 
Δηλαδή ποιές θα είναι, στον Χάρτη, μπλέ ή πράσινες της βράδιας των αποτελεσμάτων !
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.
 

Σας παραθέτουμε ανάρτηση του πολύ καλού Ιστολογίου της Χαλκιδικής, Χολομώντας:


"Η επιβεβαίωση της στήριξης
Σαμαρά προς τον υποψήφιο Νομάρχη του ΠΑΣΟΚ, Αργύρη Λαφαζάνη, στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002.  
Σε τοπική εφημερίδα της εποχής που παρουσιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών του Οκτώβρη του 2002, βλέπουμε τους πολιτκούς χώρους από τους οποίους υποστηρίχθηκαν οι υποψήφιοι Νομάρχες. Στην στήλη των αποτελεσμάτων του Αργύρη Λαφαζάνη διαβάζουμε πως υποστηρίχθηκε από: ΠΑΣΟΚ – ΠΟΛ.ΑΝ. 
Εχει σημασία να υπενθυμίσουμε εδώ πως στελέχη της "Πολιτικής Ανοιξης" από τη Χαλκιδική, σε εκείνες τις αξέχαστες για τη Ν.Δ. εκλογές, άλλα είχαν στηρίξει τον υποστηριζόμενο από τη Ν.Δ. Βασίλη Βαρδαρινό και άλλα τον αντάρτη Αστέριο Ζωγράφο.  
Λόγω αυτού του γεγονότος, αλλά και επειδή εκείνη την περίοδο η "Πολιτική Άνοιξη" έπνεε τα λοίσθια ως πολιτικό κόμμα, δεν πολυασχολήθηκαν και πολύ στη Χαλκιδική, με την επιλογή εκείνη του Αντώνη Σαμαρά. 
Σήμερα όμως το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις, σε τοπικό τουλάχιστον επίπεδο και ιδιαίτερα για τους Νεοδημοκράτες που πολύ θα ήθελαν να μάθουν πως πήρε εκείνη την απόφαση ο σημερινός υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.; 
...δεν τον ρωτούν οι υποστηρικτές και φίλοι του από τη Χαλκιδική, για να μάθουμε κι εμείς..."
.
Cholomontas blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: