Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Δεν δίνουμε λευκή επιταγή. Ούτε για τα Ελληνο-Τουρκικά, ούτε για το Κυπριακό, ούτε βεβαίως για το Μακεδονικό !

Φοβερό παρασκηνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με την ονομασία των Σκοπίων, αποκάλυψε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την περιοδεία της σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη.
Η υποψήφια αρχηγός της Ν.Δ. εξέφρασε την ανησυχία της για τις συναντήσεις του Παπανδρέου με τον Σκοπιανό ομόλογό του πριν ακόμη οριστεί συνάντηση με τον αρμόδιο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ.

«Με ανησυχεί όταν η ελληνική κυβέρνηση συναντάται -και σε επίπεδο Πρωθυπουργών μάλιστα- με τους κυβερνώντες των Σκοπίων πριν ακόμα καλά-καλά οριστεί συνάντηση με τον κατ' εξοχήν αρμόδιο εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ
Και με ανησυχεί όταν λίγες ημέρες μετά ακούω τον κύριο Γκρουέφσκι να μας απειλεί ότι εκείνος θα διακόψει τον διάλογο μαζί μας αν δεν συμμορφωθούμε. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. 
Είχαμε εξαρχής ξεκαθαρίσει στον κύριο Παπανδρέου
Δεν δίνουμε λευκή επιταγή. Ούτε για τα Ελληνο-Τουρκικά, ούτε για το Κυπριακό, ούτε βεβαίως για το Μακεδονικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το... οξύμωρο πάντως είναι ότι ο Σαμαράς παρότι περιόδευσε σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, δεν ανέφερε το παραμικρό για τους «εναγκαλισμούς» της κυβέρνησης Παπανδρέου με τα Σκόπια, αρκούμενος σε «κορώνες» και ευχολόγια που αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: