Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Η απάντηση της Ντόρας για τις δημοσκοπήσεις...


Πλήρης ανατροπή των δημοσκοπήσεων όπως σας είπαμε χθές!

Από το γραφείο της υποψηφίας Προέδρου της ΝΔ κ. Ντόρας Μπακογιάννη εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση ως σχολιασμός στη δημοσκόπηση της Alco που έγινε για το ειδησεογραφικό σάιτ του Νίκου Ευαγγελάτου:

«Η κινητοποίηση και η συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη, όλων εκείνων που πιστεύουν ότι δυνατή Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη Νέα Δημοκρατία, δημιουργεί μια δυναμική που ανατρέπει τα δημοσκοπικά δεδομένα, που συγκυριακά διαμορφώθηκαν τη προηγούμενη εβδομάδα.
 

Η δυναμική αυτή αποτυπώνεται και στην συγκεκριμένη έρευνα και θα αποτυπωθεί με μεγαλύτερη καθαρότητα και σε αυτές που θα ακολουθήσουν».

Πραγματικά, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αύριο η Metron Analysis δημοσιεύει μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Flash, στην οποία προηγείται με 3,5 % η Ντόρα Μπακογιάννη! 
Πριν από μια εβδομάδα προηγείτο με 8% ο Σαμαράς σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας και τώρα προηγείται με 3,5% η Μπακογιάννη…

.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έστε σοβαροί δε παιδιά. Αν μπορείτε βέβαια. Χθές ανακοινώσατε το ίδιο και ακόμα δεν είδαμε την δημοσκόπηση. Και καλά η Μπακογιάννη ξέρει τα ευρήματα της δημοσκόπησης πρίν δημοσιοποιηθεί?!?!?!?!
"ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ"

Ανώνυμος είπε...

Βρε λαμόγια μας δουλέυετε ή είστε αγράμματοι?
Όποιος θέλει ας πάει στο www.newsit.gr (το site του Ν.Ευαγγελάτου)να δεί την τελευταία έρευνα που εμφανίζει πρώτο τον Σαμαρά με χαμηλότερο ποσοστό είναι η αλήθεια, και δεύτερη την Μπακογιάννη, αλλά και αυτή με χαμηλότερο ποσοστό. Όσο για την παράσταση νίκης, ΜΑΚΡΑΝ μπροστά ο Αντώνης.

Ανώνυμος είπε...

H δημοσκόπηση για την οποία μιλάει το εδώ ψιλικατζίδικο έγινε για τον Flash 96 και έχει αναρτηθεί στο www.nooz.gr όπως έχει μετονομασθεί το flash.gr.
Επισκεφθείτε το site και βγάλτε τα συμπεράσματά σας χωρίς να τρώτε το κουτόχορτο του Σαραφόπουλου.