Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Τι μπορεί να κάνει ένα 10% (προς γνώσιν και συμμόρφωση)


Mαξίμου: «Στοχοποιούνται πρόσωπα, που είναι κοντά στον πρωθυπουργό, από συμφέροντα που ανησυχούν για το μέλλον τους…» έλεγαν χθες πηγές του Μαξίμου αναφερόμενες σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με το οποίο η νομική σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου, Γλυκερία Σιούτη, ήταν συνήγορος του Μιχάλη Χριστοφοράκου της Siemens.


Μετά το περίφημο λεφτά υπάρχουν






κερδίσαμε τις εκλογές. Και τώρα 36 μέρες μετά! Φανταστείτε που θα έχουμε φτάσει στις 100 ...

1. Λεφτά δεν υπάρχουν και θα μαρτυρήσετε από το χαράτσι των φόρων.
2. Διαφάνεια του κ... δηλαδή:

- Πρόσληψη Δημήτραινα , πάντα μέσω διαδικτύου
- Πρόσληψη Θάλειας Δραγώνα, τέως βουλευτής επικρατείας ΠΑΣΟΚ, πάντα μέσω διαδικτύου. Έχει πτυχίο Deere αναφέρει το troktiko.
- Πρόσληψη Χάρη Τσιόκα, τέως βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, πάντα μέσω διαδικτύου.
- Πρόσληψη Μαργαρίτας Καραβασίλη - Η πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος που είχε διωχθεί λόγω των αποκαλύψεων της για την μόλυνση του Ασωπού - από το διαδίκτυο. Σωστά?

4. Θα αγοράσουμε πίσω τον ΟΤΕ προεκλογικά, δεν υπάρχουν λεφτά (από αυτά που υπήρχαν υποθέτω) να αγοράσουμε πίσω τις μετοχές του ΟΤΕ μετ' εκλογικά, δήλωση Σηφουνάκη. "Ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε τίποτα περαιτέρω. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Σηφουνάκης είχε δηλώσει ότι στην εποχή που διανύουμε όσον αφορά τα δημοσιονομικά είναι αδύνατο να διατεθούν χρήματα για την επαναγορά μετοχών του ΟΤΕ."

5. Και φυσικά οι παραβιάσεις του FIR Αθηνών συνεχίζονται, ενώ εσείς διακυρρήτατε προεκλογικά ότεσείς και το ΠΑΣΟΚ είχατε δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις με τους Τούρκους. Αμ δεν φτάνουν τα ζεϊμπέκικα πρωθυπουργέ μου. Χώρια το ... βιβλίο




Και τώρα?

Αποκάλυψη εφημερίδας για την σύμβουλό σας. Σχετικό άρθρο εδώ.



Μας κοροϊδέψατε αγρίως προεκλογικά. Και αν νομίζετε ότι μπορείτε να επαναπαυτείτε στις δάφνες του 10% ... σκεφτείτε το ΞΑΝΑ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: