Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Να παρέμβει τώρα ο Καραμανλής


Κύματα οργής, αγανάκτησης και απογοήτευσης προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να κόψει όλες τις συμβάσεις των προγραμμάτων stage στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και να καταργήσει τον νόμο για τις προσλήψεις 20.000 ανέργων με συμβάσεις τριετούς διάρκειας στους δήμους.

Πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αλλά αυτή την ώρα τα πράγματα είναι τόσο τραγικά για δεκάδες χιλιάδες οικογένειες ανά την Ελλάδα που απαιτείται η γενικευμένη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον ίδιο τον Καραμανλή.

Από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στη Ρηγίλλης και στα πολιτικά γραφεία από χιλιάδες εξαγριωμένους συμβασιούχους οι οποίοι ζητούν από το κόμμα και τους βουλευτές να εξεγερθούν.

Ουδέποτε στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και δυστυχώς η κατεξοχήν υπαίτια Φάνη Πετραλιά τιμωρήθηκε από την κομματική βάση και δεν εξελέγη καν βουλευτής.



Το πογκρόμ των διώξεων ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο σε βάρος χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι εργάζονται ανασφάλιστοι για 480 και 600 ευρώ τον μήνα.



Ο Καραμανλής δεν μπορεί να κωφεύει ή να αδιαφορεί , όπως επίσης και ο Ζαγορίτης που παρότι δεν κατάφερε κι αυτός να επανεκλεγεί βουλευτής, οφείλει τώρα να ζητήσει να σταματήσει αυτός ο πρωτόγνωρος και πρωτοφανής διωγμός.



Ανάλογες ευθύνες έχει φυσικά και ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος θα έπρεπε να κατευθύνει τη νομική υπερασπιστική γραμμή των συμβασιούχων και όχι να τους αφήσει στο έλεος του Θεού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: