Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Βόμβα στο κατάστημα του διαιτητή Δαλούκα;

Άγνωστοι έβαλαν βόμβα και προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στο κατάστημα του διεθνή διαιτητή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΤ3, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε κατάστημα ιδιοκτησίας του διεθνή διαιτητή στο Βόλο, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Η ασφάλεια Βόλου διενεργεί έρευνες για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε η περιουσία του διεθνή διαιτητή αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τα κίνητρα των δραστών. Ο κύριος Δαλούκας είναι συγκλονισμένος για το γεγονός και δεν ήξερε που να αποδώσει το χτύπημα που δέχθηκε.Αυτά απο την ΕΤ3...

Το EΘΝΟΣonline γράφει....

Δεν επιβεβαιώνει η ασφάλεια Βόλου φήμες που θέλουν το κατάστημα όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε έκρηξη να ανήκει στον διαιτητή της Superleague κ. Γιώργο Δαλούκα.
Σε επικοινωνία που είχε το EΘΝΟΣonline με τον αξιωματικό υπηρεσία της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η εν λόγω έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Πολυμέρη 151 λίγο μετά τις 03.30 (ξημερώματα Δευτέρας) σε ισόγειο όπου στεγάζεται κατάστημα με είδη ορθοπεδικών και το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Νοσοκομείο του Βόλου.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές -χωρίς να διευκρινίζεται η έκτασή τους- στις κυρίως στις προθήκες του καταστήματος.
Σύμφωνα πάντα με το σήμα που κατέφθασε στην Ασφάλεια Βόλου, το όνομα του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, όπως αυτό περιλαμβάνεται και στη σχηματισθείσα δικογραφία, δεν ταυτίζεται με αυτό του γνωστού διαιτητή.
Ο διαιτητής Δαλούκας είχε διαιτητεύσει στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Λίγα λόγια για τον Δαλούκα...
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είχε προβλέψει το μέλλον για τον Γιώργο Δαλούκα, όταν ο νεαρός από τον Βόλο αποφοιτούσε της σχολής και άρχισε να ορίζεται σε παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος. Μέσα σε πέντε χρόνια, έφτασε να διευθύνει ντέρμπι και να γίνει διεθνής διαιτητής!!!!!
Από τη Γ' Εθνική το 2003-04 και 2004-05, στην Β' την επόμενη σεζόν, στην Super League από το 2006.


Να θυμίσω εγώ λοιπόν,ένα τελευταίο ματς του Δαλούκα πολυαγαπημένου παιδιού του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Β.Γκαγκάτση..ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1-2..

Οι κριτικές απο πλευράς ΑΕΚ ήταν οι εξής...

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Για διαιτησία δεν μπορώ να μιλήσω, δυστυχώς, γιατί έχω τόσα νεύρα. Μην με προκαλείτε. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ σήμερα έχασε άδικα. Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και αυτά που έγιναν. έγιναν. Κάναμε λάθη στα δύο γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Το πρώτο γκολ ήρθε σε πολύ άσχημο σημείο κι αφού είχαμε χάσει 4-5 μεγάλες ευκαιρίες. Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε τόσες ευκαιρίες όσες δεν έχουμε χάσει σε όλο το διάστημα που είμαι εδώ».

Νίκος Θανόπουλος: «Η ομάδα προσπάθησε, είχαμε ευκαιρίες. Είδατε όλοι ότι αδικηθήκαμε, έγιναν οφθαλμοφανή λάθη και είναι καλό, τώρα που είναι αρχές του πρωταθλήματος, να προσέξουν κάποιοι. Είχαμε φάσεις αλλά μας έλειψε το γκολ. Είδατε όλοι τι έγινε, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά είδατε αυτά που συνέβησαν».

Βασίλης Τσιάρτας: «Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Ο Ολυμπιακός σε δύο φάσεις που είχε πέτυχε δύο γκολ χάρη στον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, τον Τοροσίδη. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν οι διαιτητές και οι διοργανωτές ότι για να δούμε και καλό και σωστό πρωτάθλημα, όπως λένε ότι θέλουν, θα πρέπει να παίζουν δίκαια. Ας καταλάβουν ότι αυτά περί 50-50 και μοίρασμα του καρπουζιού στη μέση είναι βλακείες. Το ξέρουν ότι αυτοί οι διαιτητές καθορίζουν το αποτέλεσμα. Τι να το κάνω εγώ αν τιμωρηθεί αυτός ο διαιτητής από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχασε τρεις βαθμούς. Υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματα. Κάθε χρόνο είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Συνέχεια δύο ομάδες ευνοούνται. Η ΑΕΚ υπερείχε και στάθηκε άτυχη. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και μετά έπαιξε έξυπνα».

Νίκος Κούλης:
«Ήταν ο γνωστός Ολυμπιακός με τις... υποδομές τους. Όμως εκατό χρόνια να κερδίζει έτσι, εκατό χρόνια θα είμαστε εδώ».

Νάτσο Σκόκο: «Ήμασταν ανώτεροι αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις. Αυτοί. Έκαναν λιγότερες ευκαιρίες και πέτυχαν δύο γκολ. Αλλά τι να πεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτός που παίζει καλύτερα πρέπει να κερδίζει. Και η ΑΕΚ ήταν σήμερα καλύτερη».

Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς: «Πιστεύω πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Πιέσαμε πολύ τον Ολυμπιακό, όμως δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ, όπως έκανε ο αντίπαλός μας. Ο διαιτητής δε μας έδωσε και δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, για τα οποία είμαι 100% βέβαιος ότι ήταν παραβάσεις».

Ρότζερ Γκερέιρο
: «Παρόλο που πιστεύω ότι παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο ματς, ισχύει ότι αυτός που δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του, δέχεται γκολ. Ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη και τύχη πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε στη νίκη. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τη διαιτησία, αλλά να μπαίνω στο γήπεδο και να κάνω αυτό που μπορώ. Αν είχε δοθεί πέναλτι και είχε προηγηθεί, θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα. Δεν είναι όμως δικό μου θέμα να σχολιάσω τη διαιτησία, αλλά της διοίκησης».

Εγώ θα υπενθυμίσω σε κάποιους οπαδούς μεγάλης ομάδας που είχαν για σύστημα τον εκφοβισμό και τους εμπρησμούς,ότι όταν "σπερίζουν θύελλες θα θερίσουν ανέμους"...
Και αυτό γιατί αν αρχίσαν και οι άλλοι να κάνουν τα ίδια...καλύτερα να επέμβει αμέσως ο εισαγγελέας.
Σε δήλωσή του ο Τεροβίτσας στην εφημερίδα Γάτα 20/10/09,είπε ότι είναι πιθανόν να σκοτώσουν διαιτητή...το ποιός θα το κάνει δεν μας το είπε,απλά άφησε την φαντασία μας να καλπάσει....

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: