Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Εξοργισμένοι οι φίλαθλοι της Δράμας

Όλα τα σφάζουν α τα μαχαιρώνουουν.......



Με χειρουργική ακρίβεια καθάρισαν τη Δόξα

Χειρούργησαν τη Δόξα Δράμας χωρίς… αναισθητικό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-2).

Μόνο έτσι μπορούσαν να κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι μέσα στη Δράμα, αλλά φαίνεται ότι οι ομάδες που φορούν τα ίδια χρώματα και ανεξαρτήτου κατηγορίας γνωρίζουν μόνο ένα τρόπο για να κερδίζουν.

Τον εύκολο…

Το 50-50 από τον εκάστοτε διαιτητή δεν αντέχεται και ο προκλητικός Αχιλλέας Μπέος χθες το μεσημέρι εξέδωσε και ανακοίνωση ζητώντας και τα ρέστα...

Εμπρός κύριοι Τεροβίτσα, Φινοκαλιώτη,Παπαδάκο και Βασσάρα καμαρώστε για τον διαιτητή Μπαλωμένο από την Αργολίδα που στείλατε στη Δράμα και τον πρώτο βοηθό Χεβιδόπουλο για να ασκήσουν το… λειτούργημα τους με απόλυτη ακρίβεια.

Αυτή του «χειρούργου».

Καμαρώστε τους και αν έχετε τσίπα (άγνωστη λέξη) ξαναστείλτε τους στη Δράμα να ξανασφυρίξουν. Όλοι κατάλαβαν από το πρώτο σφύριγμα τη φοβερή σκηνοθεσία που υπήρχε στο παιχνίδι.


Τα μηνύματα είχαν φτάσει στη Δράμα από τις προηγούμενες ημέρες για όσα θα παρακολουθήσει ο κόσμος.

Το «κλειδί» της υπόθεσης λένε κάποιοι ότι κρύβεται στην πόλη της Ξάνθης. Παρασκευή βράδυ και πολλές συναντήσεις σε ξενοδοχείο της θρακικής πόλης είχε ο «χοντρός».


Κάποιοι από τους γείτονες μας είναι γνωστοί ότι έχουν μάθει στη ζωή τους να κάνουν επικύψεις. Άλλωστε είναι της μόδας!Ο Μπαλωμένος ήρθε απόλυτα διαβασμένος στη Δράμα και δεν είδε τα δύο καταφανέστατα πέναλτι στον Μ. Μουρατίδη ( 16’) και στον Πακάλτση ( 90’).


Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στις εφημερίδες και τα πλάνα υπάρχουν και είναι στη διάθεση όσων από την ΚΕΔ ενδιαφερθούν.

Θα ενδιαφερθούν; Μάλλον όχι.

Γιατί ξέρουν ποιον διαιτητή έστειλαν στη Δράμα.


Το μήνυμα που ήρθε από το κέντρο των αποφάσεων δεν πρόκειται να το παραλάβουν οι φίλαθλοι της Δόξας, οι οποίοι ετοιμάζουν ταξίδι στην Καλαμάτα.

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει μόνη την θρυλική αυτή ομάδα γιατί παρά τις απουσίες έπαιξε ποδόσφαιρο και αν έπαιζαν όλοι οι παίκτες δεν θα έχανε ποτέ από τον Ολυμπιακό Βόλου. «Ζιζάνιο» θεωρούν τη Δόξα που με την πολύ καλή πορεία στις πρώτες αγωνιστικές χαλάει τα σχέδια πολλών που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου.

Πολλά ακούγονται στα στέκια του ποδοσφαίρου για προαποφασισμένες τις ομάδες που θα ανέβουν. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά…


Η «φτωχή» Δράμα δεν έχει λιμάνι, αλλά διαθέτει μία σοβαρή διοίκηση που προσπαθεί με τα λίγα χρήματα που έχει να δημιουργήσει μία σοβαρή ομάδα και να κυνηγήσει το όνειρο.


Ο κόσμος δεν πρέπει να υποκύψει στα σχέδια των «ανθρώπων του υποκόσμου»,όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Δόξας, που θέλουν να σας οδηγήσουν στον καναπέ σας.


Εναντιωθείτε. Θέλουν να σας διώξουν από το γήπεδο.

Η Δόξα είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να την αφήσετε ποτέ μόνη της. Η δύναμή της είστε εσείς οι φίλαθλοι της.


Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι γεμίστε το γήπεδο και στείλτε το μήνυμα και στην πολιτεία που δεν έχει ακόμη ορίσει γενικό γραμματέα αθλητισμού ώστε να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο το φάκελο που έστειλε ο νομικός σύμβουλος της ΟΥΕΦΑ Πέτερ Λιμάχερ με τα 15 στημένα παιχνίδια και στα οποία 11 ομάδες παίρνουν μέρος! Για να δουν τα φώτα της δημοσιότητας οι παράγοντες που συμμετείχαν.


Αν ανοίξει ο φάκελος τότε θα έχουμε πολλές εκπλήξεις… Θα ανοίξει κύριοι της κυβέρνησης; Ο τομεάρχης αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης είναι Δραμινός και πρέπει να ζητήσει να δοθούν τα πάντα για να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια. Επιτέλους διώξτε λίγη από τη σαπίλα.


Οργισμένοι οι παίκτες της Δόξας


Φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Στα αποδυτήρια της Δόξας η διαιτησία του Μπαλωμένου ήταν ακόμα και χθες «πρώτο θέμα» συζήτησης μεταξύ των παικτών. Εκνευρισμός, απογοήτευση και προβληματισμός για όσα έρχονται στη συνεχεία ήταν τα συναισθήματα που «έπνιγαν» τους μαυρόασπρους και τους έκαναν να μιλούν με σκληρά λόγια για τους διαιτητές, προσπαθώντας να βρουν το δίκιο τους.

«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορεί να αλλοιώνονται έτσι αποτελέσματα. Είναι ντροπή ναυπάρχουν διαιτητές, όπως ο Μπαλωμένος, που καθορίζουν ένα παιχνίδι.

Αυτό είναι το τίμιο πρωτάθλημα που λένε πως επιθυμούν; Είναι δυνατόν να μην καταλογίζει αυτά τα δύο πέναλτι που είναι ο ορισμός τους», ήταν ορισμένα από τα – αναπάντητα – ερωτήματα των παικτών της Δόξας.

Η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα (Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι) θα ξεκινήσει σήμερα και αναμένεται να επιστρέψει μόνο ο Ρομπίνιο.



Γελάνε στη Δράμα με την ανακοίνωση του Μπέου


Τα όσα έγιναν στην Δράμα και κυρίως οι δηλώσεις των ανθρώπων της Δόξας ανάγκασαν τους «ερυθρόλευκους» να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν ότι το ματς θα έπρεπε να έχει λήξει 1-6 αντί για 1-2, ενώ επιτίθενται στην διοίκηση των «Μαυραετών» και τον Κώστα Βασιλακάκη.

«Σχετικά με τη δυσφημιστική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ μετά τον αγώνα Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός Βόλου, λυπούμεθα πραγματικά, για δύο λόγους:

«Πρώτον, δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας τους και με τις ενέργειές τους δείχνουν πόσο λίγοι είναι ως παράγοντες. Δεύτερον, αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα έπρεπε μετά τη χθεσινή ανακοίνωση να εκτίουν ισόβια ποινή. Διότι ξεχνάνε πολύ γρήγορα ότι ο πρόεδρός μας μεσολάβησε ως εγγυητής για τη μεταφορά της έδρας ώστε η ιστορική Δόξα Δράμας να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να ξεφύγει από τον ισόβιο μεγάλο παράγοντα Τσιτσόπουλο. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο για την επιπολαιότητα των ποδοσφαιριστών μας που αντί για το φυσιολογικό 1-6, παρέμεινε 1-2.

Και μία απάντηση στον κ. Βασιλακάκη.

Σήμερα δεν υπάρχουν Ψυχομάνηδες και Γκαγκάτσηδες για να σε αναλάβουν εργολαβικά όπως το 2006. Άσε λοιπόν να μιλήσεις κανένας άλλος.

Τα παιχνίδια κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με προπηλακισμούς διαιτητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων. Αυτά γίνονταν πριν πολλά χρόνια στις κατηγορίες που βρισκόσασταν…»


Πάμε τώρα να δώσουμε εμείς το «dramagoal» τις απαντήσεις στον κ. Μπέο για την κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε γιατί η Δόξα δεν χαραμίζει ούτε μία σελίδα άλλη άσκοπα:



1οΕίσαι ο τελευταίος που θα κρίνεις ποιος σέβεται την ιστορία αυτής της θρυλικής ομάδας επαγγελματία παράγοντας που είσαι από τη Νέα Σμύρνη και στο Βόλο.


2οΓιατί έκανες καμία χάρη στη Δόξα. Πλήρωσε για να πάρει το ΑΦΜ και μάλιστα εσύ ήσουν αυτός που το ήθελε περισσότερο για να μην υπάρχει και άλλος Ολυμπιακός στο Βόλο. Χάρες κάνε αλλού. Πλήρωσε η διοίκηση της Δόξας, αλλά φαίνεται ότι ήθελες όποτε έρχεσαι να κατεβάσουν και τα βρακιά. Ψάξε αλλού για λακαμάδες.Και να ξεκαθαρίσουμε μία για πάντα κάτι. Η Δόξα σφράγιζε πάντα τα εισιτήρια των αγώνων στη Δράμα. Ο Ολυμπιακός ΑΣΚ Βόλου μέχρι πέρσι που τα σφράγιζε; Μήπως έχει Κασσάνδρα στο Βόλο; Απλά ρωτάμε για να μάθουμε.



3ο Πάντα τον Τσιτσόπουλο τον έτρεμες και τον φοβόσουν και αυτό φαίνεται ότι τον μνημονεύεις στην ανακοίνωση. Δεν τον ξεχνάς ποτέ λέει μία ψυχή…


4ο Για το συγνώμη από τον κόσμο γιατί αντί να είναι 1-6 έληξε 1-2 άσε καλύτερα. Δύο πέναλτι δεν έδωσε το καϊνάρι της ΚΕΔ και με επτά απουσίες θα είχες χάσει το παιχνίδι και τι θα έλεγες στο… λαό σου. Που ήταν τα 1.000 άτομα. Τριακόσιοι του Λεωνίδα.


5Ο Για να βάλεις στο στόμα σου το όνομα του Κώστα Βασιλακάκη πρέπει να κάνεις γαργάρες με καθαρό νερό. Οι Γκαγκάτσηδες και οι Ψυχομάνηδες δεν βοήθησαν ποτέ τον Βασιλακάκη, αλλά άλλους. Και γνωρίζεις πολύ καλά.


6ο Πριν από το περσινό παιχνίδι ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου – Απόλλων Καλαμαριάς τι έγινε στα αποδυτήρια; Λιμάχερ γνωρίζεις; Ρώτα τους παίκτες του Απόλλωνα… 1 ημίχρονο, 1 τελικό. 2-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό. Άντε γεια.


dramagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια: